Návštěva kamarádky Evy z Moravy
FOTO: archiv autorky

Návštěva kamarádky Evy z Moravy

9. 4. 2020

Ještě jedna vzpomínka na Evu...

Hodnocení:
(5 b. / 22 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Drahomíra Stínilová
Moc pěkná reportáž a moc hezké fotky. Znám skoro všechna místa, pouze Dubický kostelík a tu překrásnou vyhlídku jsem ještě nenavštívila. Tak se tam vypravíme co nejdříve.
Naděžda Špásová
Álo, co mi to děláš? Mám na Profilu k vydání článek o Panenském Týnci a teď o něm čtu u tebe. No rušit to nebudu. Nedivím se, že jste se s Evou skamarádily. Ona je moc fajn a ty určitě taky. Tak ať vám to hodně dlouho vydrží. *****
Alena Várošová
Pěkný výlet,krásné fotky až na 4 a 7 od konce.Promítají se tam stíny i na obličeji.Jinak jako fotografka Aleno jste mezi nejlepšími.
Marie Novotná
Díky Tobě jsem se na Říp podívala už několikrát Tvýma očima.Sama splněno nemám.Přeji ještě mnoho krásných shledání. *****
Helenka Vambleki
Álo a Evo, je dobře, že jste se díky íčku mohly spolu vypravit za poznáváním pěkných míst v Česku :-) Pět hvězd *****
Eva Balúchová
Děkuji íčku,Caklům a hlavně Tollarům,že jsem měla možnost poznat další část naší země.Turistický deníček už je připravený do Loučné. :-)Alčo,děkuji za azyl,fotky i článek.
Olga Štolbová
Souhlasím s Lidmilou i s předchozími děvčaty, je krásné, že se známe, že se máme a že se na sebe pokaždé těšíme. Álo napsalas i nafotilas to úžasně. **********
Lidmila Nejedlá
Ano, děvčata z Moravy jsou prima kamarádky. Vzpomínám.
Soňa Prachfeldová
ještě se vracím, hvězdičkuji,
Soňa Prachfeldová
Alenko, tak jsem se zasnila u Tvého pěkného povídání o naší libé krajině, jsou to místa mě známá a patří mezi nejmilejší. Evka byla určitě ráda, že to vše viděla a musím říct, že i ona je mi moc moc sympatická, ještě než jsem ji spatřila , už z chatu na mě dýchlo upřímno ! Tak jste si to děvčata užily a fotky parádní i to sluníčko Vám přálo !

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

20%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

19%