FOTO: archiv autorky
Návštěva kamarádky Evy z Moravy
9. 4. 2020Ještě jedna vzpomínka na Evu...
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jana Šenbergerová
27.5.2016 13:23
Moc hezké povídání i fotky. Ať vám tak hezky vyjdou i další společná setkání. :-)
Karel Boháček
27.5.2016 11:25
Zajímavé,kolik lidí chce čerpat energii, ale napadlo Vás, že odebraná energie se taky musí doplnit ? Prostě moc lidí ...
Taky jsme sobečci u menhiru, hodně lidí bere penízky z dutin, ale samo je nedoplní...
Takže si raději najděte krásný letitý strom jen pro sebe a nabíjejte se !
Dagmar Bartušková
27.5.2016 11:24
Álo, pěkný článek, fotky krásné. Ty z Řípu mi něco připomínají, ale co? Už to mám! No přece naše loňské íčkařské setkání! A Eva? To je parťák, tak není co řešit. :-)
Lenka Hudečková
27.5.2016 11:07
Alenko, nádherně jsi popsala Vaše setkání s Evou, prima fotky k tomu doložila....V Panenském Týnci jsme byli tuším v roce 2014 a ani my jsme necítili žádnou energii. Ale pršelo, tak jsme si říkali, že je to tím. No a asi nesem dobrá Čech, protože na Řípu jsme ještě nebyla :-( . Jinak za článek dávám :-) a 5 *, to je jasné :-)¨
Zuzana Pivcová
27.5.2016 10:55
Eva je prímová a ani se nedivím, že si spolu rozumíte. Vždycky si vzpomenu, jak se ve vlaku zeptala na Trosky! :-D Ale není divu, já těch památek a přírodních zajímavostí také moc neznám. Z toho, co jste navštívily vy, znám jen Panenský Týnec a před lety Říp.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA