FOTO: archiv autorky
Návštěva kamarádky Evy z Moravy
9. 4. 2020Ještě jedna vzpomínka na Evu...
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Anna Potůčková
9.4.2020 11:28
Nádherná vzpomínka na kamarádku Evu. Eva se zapsala zlatým písmem v našich Íčkařských srdcích! Díky za krásnou vzpomínku!
František Matoušek
9.4.2020 11:14
Hezká vzpomínka na Evu a na místa, která jsem v minulosti také navštívil.
VANDA Blaškovič
1.6.2016 18:48
Děvčata, nemáte nááhodou stejného tatínka?...) A víte proč se ptám...stejný účes, stejný postoj, ten mne tedy fascinuje, stejný úsměv..stejné brýle i oblečení...co víc si přát? Přeji vám oběma cestovatelkám hodně společných zážitků. Ahoj! Vanda.
Elena Valeriánová
30.5.2016 05:41
Já, já nemám splněno! Nějak nestačím všechno číst. Jsem moc ráda, že mi Váš výlet neutekl. Z krásných fotek vidím, jak je u vás krásně. Článek je napsaný hravě a s radostí jsem šla kousek s vámi. Koule sice neochutnám, ale to nevadí, já raději moravské uzené. Moc chválím za popisky u fotek. *****
Eva Balúchová
28.5.2016 19:18
Pochopila jsem,že si pan Boháček myslel,že jsme šli čerpat energii.Omyl.A "sobečci u menhiru"?Penízky?Taky nechápu,třeba nám to pan Boháček vysvětlí.
Alena Vávrová
28.5.2016 18:20
Ali a Evi, mám z vás radost - takovým krásným výletem zpečetit internetové přátelství, to se každému nepodaří. Obě jste prima!
Alena Tollarová
28.5.2016 17:18
Děkuji za milé komentíky za sebe i za Evu. Ač jsem dole podepsaná já, tvořily jsme spolu. Přiznám se, že nerozumím jen poznámce pana Boháčka o sobečcích a penízcích???
Eva Balúchová
28.5.2016 07:58
Ještě jsem zapoměla napsat,že fotka na Labe od Dubického kostelíku se ti moc povedla.Nádhera!Jsem moc ráda,že jsem tam byla.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA