Ilustrační foto: pixabay.com
Co ráda poslouchám?
28. 5. 2016
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Lidmila Nejedlá
29.5.2016 19:34
Mám pár oblíbených pořadů, které vyhledávám na stanici Hradec Králové a Dvojce.
VANDA Blaškovič
29.5.2016 07:23
Nevěděla jsem do nedávna, že i na TV se dá poslouchat rádio. Radio Dvojka na kanálu 302, pokud se nemýlím. Na PC mám jako hudebtí kulisu Country radio. Dnes si v 17 hod poslechnu doporučený pořad od Vladky na ČR Dvojka. Tak to alespoň nyní zamýšlím...uvidím a zdravím....:) Přeji krásnou neděli.
Jarmila Komberec Jakubcová
28.5.2016 20:27
Milá Vladko já rozhlas poslouchám jen když řídím auto, bohužel nemám mnoho času ale dík za hezký článek a určitě si dvojku poslechnu - navolím ji do autorádia vedle Blaníku či FMPlus.
Alena Tollarová
28.5.2016 20:17
Já jinou stanici než Dvojku neposlouchám. Zapínám rádio, když vstávám. Hraje až do odpoledne, kdy chodívám ven. No ale pak už se rádio nepouští ..
Hana Rypáčková
28.5.2016 19:25
Jak jsme teď vlivem jara víc na zahradě, posloucháme rádio více než doma. Radiožurnál má Milan rád- zprávy a hudba se prolínají..
Naděžda Špásová
28.5.2016 16:09
Vladko, také každý den posloucháme rádio. U nás ale hraje prim Radiožurnál. Mám ráda mluvené slovo proložené pěknou hudbou. Občas si u toho i trsnu. Od 10.00 tam je vždycky nějaký host a Lucie Výborná je opravdu výborná. V dnešní době opravdu není problém naladit stanici, která nás zajímá. *****
Věra Lišková
28.5.2016 15:36
Přiznám se, že rádio neposlouchám, dříve z nedostatku času, teď už ze zvyku pouštím televizi. Poplatek za něj platím zbytečně. Musím to napravit a dám na Vaše doporučení.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA