Nohy
30. 5. 2016
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jana Šenbergerová
30.5.2016 20:52
Spousta lidí si uvědomí, jak důležité jsou nohy pro život, teprve tehdy, až je z různých důvodů přestanou nosit. Jsem moc vděčná ortopedům za to, že mou polámanou nohu dali do pořádku. Měsíc v posteli, půlrok o holi a tři roky se železem v noze mi bohatě stačily. Jestli mužské oko spočine, či ne, to už naštěstí řešit nemusím. Pěkně jste to napsala, i fotečku dodala.
Anna Čípová
30.5.2016 20:26
Můj tatínek říkával: Nožičky, nožičky, neste mně, nebo vás p..... To na odlehčení. Pěkně napsané. Jen aby nás nohy ještě dlouhý čas poslouchaly.
Libor Farský
30.5.2016 15:56
Dovolím si ještě pár otázek autorce i čtenářům: 1. Proč útěk charakterizuje nejlépe věta "vzali nohy na ramena"? 2. Umíte se s domorodci domluvit rukama i nohama? (Já jen rukama). 3. Proč čáp tak často a rád stojí jen na jedné noze? :-)
Hana Šimková
30.5.2016 15:33
Ano Květuško, dokud člověk chodí a může se o sebe starat , tak je to k nezaplacení.Ano, proto si svých nohou vážím, že mě ještě nosí.
Květoslava HOUDKOVÁ
30.5.2016 15:30
Paní, co v Pečováku spadla, má 2x naštípnutou pánevní kost. Nějak jí to zafixovali, propustili by ji - jenže zřejmě potřebuje celodenní péči a to zde zajistit nelze! Dcera chodí do práce, nikdo jiný není - tak se řeší, co dál.
Libor Farský
30.5.2016 13:05
Cituji z Wikipedie: „Noha je jedna ze čtyř končetin, nese váhu celého těla, pomáhá udržovat vzpřímený postoj a umožňuje pohyb. Noha se může obecně nazývat zadní končetina. Nepřesně je někdy anatomická struktura zvaná noha zaměňována za dolní končetinu“.
Moje poznámka: Na rozdíl třeba od stolu, kde přední a zadní končetiny zpravidla nerozlišujeme. Někdy se ovšem viklají a stůl sotva stojí na nohou. I bez alkoholu.
Hana Čadová
30.5.2016 12:19
O svoje nožky samo-chodky se pečlivě starám. Zatím na pedikúru nechodím, udělám doma. Patičky nemám popraskané, pravidelně je promazávám. Když je rosa brouzdám bosa! Dělám kneippovu metodu. Ráda nosím sukně a hezké střevíčky. Také nohy depiluji, aby nebyly chloupky.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA