FOTO: autorka
Kde domov můj: Milá Lomnice!
28. 5. 2016
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Marcela Pivcová
31.5.2016 13:41
Zuzanko, milé překvapení! Žádná encyklopedie, naplněná jen spoustou údajů, ani sepsaný průvodce po městě - namísto toho přímo "spisovatelské osvěžení" pro (snad?) všechny čtenáře. Milá Lomnice, byla jsem s tebou víc než patnáct roků, a navzdory tomu, že jsem tě už dlouho nenavštívila, pořád na tebe vzpomínám. Snad i proto by sis aspoň nějaké ocenění zasloužila!
Marie Magdalena Klosová
31.5.2016 13:10
Moc milé,za srdíčko beroucí, povídání,vlastně vyznání.Díky za něj.mm
Jiří Libánský
30.5.2016 15:52
Asi se neco pokazilo. Hodnoceni bylo 5. A pak kdyz ja jsem pridal stoprocentne pet hvezdicek, naskocila po pripocotani hodnoceni bodova hodnota 4,9. Ze by selhal SW?
Jiří Libánský
30.5.2016 15:46
Je to tak hezky, zajímavě a s citem od srdce napsané, že nějakou cenu v této soutěži bych ti Zuzano dal. Jestli ji nedostanes od redakce, ode mne ji máš.
Lidmila Nejedlá
29.5.2016 19:28
Zuzko, z Tvého článku čiší taková něžná láska a náklonnost k Tvému bývalému domovu.! Je to krásné pozvání do tohoto kraje. Svoji poesii jsi čerpala určitě už tam, jako malá holčička.
Olga Štolbová
29.5.2016 11:20
Zuzko díky, moc pěkné povídání i fotky. Ráda bych se tam někdy podívala. *****
Lenka Hudečková
29.5.2016 06:56
Hezky napsané vyznání Lomnici...marně přemýšlím, zda jsem tam někdy byla, ale mám dojem, že na náměstí ano. Sice asi jen krátce, ale byla...*****
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA