FOTO: archiv autorky
Potkala jsem Casanovu…
2. 6. 2016
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Hana Šimková
2.6.2016 19:41
Jak se říká, že nikdy neříkej nikdy. Všechno, co je docela příjemné má člověk brát bez nějakých výčitek. Život utíká a tak dokud se nezastaví, musíme žít.
Jarmila Komberec Jakubcová
2.6.2016 19:36
I já jsem letos "oslavila" 70 let. Přesto jsem našla skvělého přítele. Nevěřila jsem že v mém věku je to možné. Známe se již 2 roky a věřím, že nám to vydrží až do konce našich dnů. Jezdíme na wellnesy, navštěvujeme hrady a zámky, prostě žijeme a přeji všem najít na sklonku života tsk báječného člověka.
Naděžda Špásová
2.6.2016 19:03
Má to vtip a jiskru. Neříká se, že láska kvete v každém věku? Přes internet je to vždycky riziko, ale pro pobavení je to možné. Nebojte se, Zdenko, určitě to není k odsouzení. Té invence vám přeju ještě hodně. *****
Helena Votíková
2.6.2016 18:03
Moc si přeju, aby vám to nabuzení dlouho vydrželo a mohli jsme číst další články. Tenhle je super. Je to způsob humoru, který mám moc ráda. Bavte se a bavte i nás. Díky
Lidmila Nejedlá
2.6.2016 17:51
Mne jste, paní Zdeno, rozhodně nepohoršila. Je to legrace, pokud si člověk zachová zdravý rozum. Užívejte si život a bavte se!
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA