FOTO: Rubín
Kdo pojede na relaxační pobyt do hotelu Rubín? Ten, kdo se přihlásí!
31. 5. 2016
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Elena Valeriánová
7.6.2016 15:13
Pani Jitko, omlouvám se, pokud to vyznělo, že jste se nějak o to vítězství zasloužila jinak než napsáním pěkného příspěvku. To mě ani ve snu nenapadlo. A je škoda, že ten pobyt nemůžete využít, plně Vás chápu.
VANDA Blaškovič
7.6.2016 13:10
Ano, Jitko, líbil se nám Tvůj článek a to hodně. Proto jsme Tě podpořily. Pamatuješ si, že jsem Ti hned napsala, že je to daleká cesta a někteří předvídaví nebudou možná o výhru ani stát? A stalo se, nejenom předvídaví nemohou nebo nechtějí takovou dalekou destu absolvovat...Ovšem i těch 600 km je relativních. Pro mne a jistě i pro jiné to žádná dálka není. Jinak soutěž byla krásná, je vidět, že autoři nepsali kvůli výhře. Škoda, že místo Dudinců to nejsou třeba lázně Třeboň. Ovšem Dudince jsou také nádherné. Lituji, že jsem nestačila napsat příspěvek, určitě bych se přihlásila...)) když je ta možnost...)
Jitka Chodorová
7.6.2016 12:59
Paní Eleno, věřte, že já jsem žádnou kampaň neorganizovala, neřekla jsem si nikomu ani o jeden hlas, že tam ty hlasy přistály, s tím nemám nic společného, dokonce mi nešel v době vyhlášení internet, tak jsem si vše přečetla až v pondělí, když nám jej servisní technik opravil, a hned jsem reagovala, protože můj muž odmítl někam ject takovou dálku, oba máme nějaké ty zdravotní problémy, leč voda a welnes by mě určitě udělaly dobře, ale ta cesta je opravdu pro nás náročná a složitá. Je to asi 600km. Tím jsem jen chtěla upozornit na to, že jsem se ničím neprovinila, a mým příznivcům děkuji za hlasy, kterými mě podpořili, asi se jim můj článek líbil. Děkuji za porozumění všem.
Libor Farský
7.6.2016 12:39
Každopádně blahopřeji redakci k tak krásně zvolenému tématu Kde domov můj. A děkuji všem, kteří se svými hezkými články zapojili. 100*
Elena Valeriánová
7.6.2016 10:01
Opravdu je mi z toho smutno. Když začala ta "kampaň" pro paní Jitku, tak jsem si říkala, že jestli má takové zdravotní problémy bude pro ni problematické poukaz využít. A je to tak. Teď to vypadá, že výhra je spíše za trest a to je škoda.
Jan Raška
6.6.2016 19:02
Hodí se říci "Mnoho povyku pro nic." Tak tedy, má-li někdo ze soutěžících o poukaz do Dudinců zájem, dejte vědět zde na chat anebo na e-mail i60@i60.cz. Díky.
Hana Rypáčková
6.6.2016 17:11
Děkuji za nabídku, ale my máme letos od začátku roku problémy někam vyjet. Nic nemůžeme plánovat a proto ani já na zájezd nepojedu. Je to moc daleko...
Jitka Chodorová
6.6.2016 13:01
I já to Hance přeji, a musím se Lenko přiznat, že nejvíce mě trápilo ject takovou dálku, když pominu ostatní zdravotní problémy.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA