FOTO: autorka
Vážení a milí
12. 6. 2016
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Společný profil
13.6.2016 08:47
Jani, krása a také jsem moc vděčná za společný profil, bezva nápad. Promiň, ale nedalo mi to a opravdu jsem si slova přepočítala :) jsi prostě borec.
Marie Magdalena Klosová
12.6.2016 22:11
Pěkné rýmováníčko,Janičko.Ale budu se muset obeznámit s podstatou.Poslední dobou NEMÁM ČAS !!! :) MM
Jana Šenbergerová
12.6.2016 15:12
Vando, nakoukni do chatu Redakce na příspěvek Jana Rašky 11.6. ve 14.20.
Aby se vědělo, kdo tam přispěl, je třeba uvést své jméno, což jsem tady neudělala, protože mám dlouhé vedení. :-) Ty jsi chytrá hlavička, když nakoukneš, jistě budeš v obraze, už je tam řada galerií ze společné akce.
VANDA Blaškovič
12.6.2016 14:48
Dobrý den, prosím, je možno si někde přečíst článek o tomto profilu a kde se najde případný návod, jak se přihlašuje na tento profil? On je anonymní? Nějak tomu nerozumím. K čemu slouží? Asi tento dotaz přepíši spíše do Redakce. Děkuji.
Jana Šenbergerová
12.6.2016 14:46
Tak ještě jednou pro Libora a Áju. Když se objevila možnost psát společné akce na stejné místo, šla jsem vyzkoušet, jak to funguje. Vůbec jsem nevěděla, jak se to vyvrbí a nedošlo mi, že to bude bez podpisu jako od anonyma. tedy se ještě jednou k tomuto pokusnému výtvoru hlásím.
Květoslava HOUDKOVÁ
12.6.2016 12:46
Toto veršování je krásným úvodem pro Společný profil - nevadí, že bylo zveřejněno jako anonymní. Ale -dle informací- budou u fotek/příspěvků již autoři podepisováni. Pevně věřím, že to bude milá a bezkonfliktní rubrika pro potěchu všech!
Libor Farský
12.6.2016 11:00
Tento způsob léta s uváděním "Společného autora" se mi zdá být poněkud podivným.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA