FOTO: autorka
Jahodový koláč z drobenky
15. 6. 2016
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Růžena Antlová
17.6.2016 07:42
bezvadný recept takové mám ráda rychle a jednoduše vyzkoušeno a doporučuji
Helena Hejduková
16.6.2016 22:28
Paní Jarmilo na tento koláč lze použít různé ovoce, čerstvé dle sezóny, doporučuji i maliny ostružiny či borůvky, či jejich mix, skvělý je i s rebarborou, zkoušela jsem i broskve a s meruňkami je naprosto úžasný.Použít ale, když není čerstvé ovoce, nebo je příliš drahé i mražené, které se nerozmrazuje, ale pak je nutné dát o trošku mléka méně. Osobně ho peču nejvíce s jablky, ta jsou vždy po celý rok a za přijatelnou cenu.
Jarmila Komberec Jakubcová
16.6.2016 21:18
Koláč se mi povedl, byl opravdu skvělý, chválila celá rodina už také stačila sníst. Zítra ho budu dělat znovu, tentokrát z dvojité dávky. Recept jsem zachovala tak jak je napsaný. Moc díky. bude patři mezi moje rodinné recepty a zkusím ho i z meruněk.Nebo má někdo zkušenosti i s jiným ovocem?
Jaroslava Korpášová
16.6.2016 21:07
Děkuji za recept. Včera jsme si od rodičů dovezli jahody a tak se víc jak hodil. Koláč se povedl, všem v rodině moc chutná. Dělala jsem asi o 1/3 větší dávku, aby byl na velký plech.
Alena Várošová
16.6.2016 19:32
Opravdu koláč je skvělý,jen jsem si jej trochu upravila ,ala jsem ještě o čtvrtinu másla víc jak je psáno a vmíchala jsem tam smetanovanilkový jogurt z jahodami podle Karla,co mi procházal v ledničce.Je vláčný a načechraný,chuťově dobrý díky Aleno.
Hana Rypáčková
16.6.2016 14:55
Běžím sebrat jahody ,po třech dnech by tam mohly být a třeba bude ještě dnes koláč...
Helena Hejduková
16.6.2016 10:58
tento recept je skvělý, je to úžasný moučník, navíc velmi rychlý, pokud není sezónní ovoce, dělám ho s jablky a hlavně, když se ohlásí neočekávaná návštěva, než dorazí je upečeno
Olga Štolbová
16.6.2016 10:06
Mám úplně stejný recept a často používám a právě mě dozrávají jahody. Jen nevím, co dříve, knedlíky, koláč. Oboje mě láká a právě jdu na nákup. Droždí, tvaroh, šlehačku, ostatní mám doma. Odpoledne začnu tloustnout. Alí, díky za připomenutí...********
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA