FOTO: autorka
Jahodový koláč z drobenky
15. 6. 2016
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Alena Vávrová
25.6.2018 20:22
Zrovinka na tento víkend jsem pekla s višněmi - zbývají pouhé tři kousky. Znovu díky!
Jitka Caklová
25.6.2018 09:54
Tento koláč peču velice často, prakticky celou sezónu, postupně jak dozrává ovoce. Jen drobenku dělám zvlášť, do litého těsta na místo másla dávám olej a někdy pod ovoce, asi z rozmazlenosti, dávám šlehaný tvaroh.
Jana Šenbergerová
25.6.2018 09:22
Vyzkoušeno s jahodami, jablky, třešněmi a chystám se na višňový. Jsem zvědavá, jak bude chutnat vnoučatům, ta ho ještě nejedla. Ještě jednou díky za rychlou dobrotu.
Věra Lišková
21.7.2017 10:29
Děkuji za bezva recept, jsem na návštěvě a vařím pro šest lidí, zatím celkem chválí a tak by mi fiasko ohledně koláče mrzelo. Koláč je rychlý a dobrý, budu si jej pamatovat.
Jana Šenbergerová
23.7.2016 14:20
S jahodami jsme ho stihli jen jednou, a byl zatím nejlepší. Černorybízovoborůvkový chutnal jenom mně. Naposled jsme ho měli s výbornými švestkami. Takové jsem nikdy nejedla a ani neviděla. Takže, Ali, díky! Už ho mám v repertoáru. :-)
Marie Seitlová
20.6.2016 16:29
V sobotu upečeno, je výborný, chutnal i přátelům a musela jsem dát recept.
Alena Tollarová
17.6.2016 09:23
Děkuji všem, koho recept zaujal, za vaše příspěvky. A mám radost, že jste nebyli zklamáni. Jarmilo - ano, jakékoli ovoce, je to i v receptu. Hrníčkových receptů na koláč mám vyzkoušených několik (třeba s jogurtem je taky výborný), ale tenhle se mi líbí nejvíc, proto jsem ho tu připomněla. Není to nic nového, to bych se vůbec neodvážila tvrdit. Dobrou chuť!
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA