Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Alena Vávrová
3.9.2016 21:50
Helenky se nám rozmnožily o další parťačku, též vás ráda vítám a přeji šťastné vykročení do další etapy života. Na Maltě bude jistě překrásně, rádi si o tom něco od vás přečteme a budou-li i fotky, tím lépe :-)!
Jana Šenbergerová
3.9.2016 21:25
Helenko, věřím, že už jste se trochu rozkoukala a začala si užívat času, který je teď už jen váš, jen na vás záleží, jak s ním naložíte a k čemu ho využijete. Přeji vám hodně radosti.
Helena Lepková
2.8.2016 10:27
Ahojky všichni, kteří mi napsali. Udělali jste mi velkou radost. Musím se v i60 orientovat, myslela jsem si, že můj příspěvek se někde zatoulal. Takže píšu tak pozdě. A hodnocení 5 hvězdiček - paráda. Děkuji všem a vítám mezi vámi.
Eva Mužíková
19.6.2016 23:07
Helenko, vítej mezi námi, jsme skvělá banda, určitě se Ti tu, až se rozkoukáš, bude líbit.
Anna Čípová
19.6.2016 18:39
Důchod je krásná životní etapa, pokud aspoň trochu slouží zdraví. Dobrý start a hodně zálib pro radost.
Eva Balúchová
19.6.2016 11:46
Jak začít?No přece výletem na Maltu!I ty zdravotní problémy se musí nějaké vyřešit a pak už jenom plnit své sny..Ať vám to vyjde jak si představujete.
Hana Rypáčková
19.6.2016 11:11
Vítej a palce držet budu...
Marie Novotná
19.6.2016 07:53
Vítejte v prima společnosti i60.Určitě si vyberete,najdete si ,to co chcete,verše,články jak je libo,každý má zde svoje dílo.Napište nám co a jak,všichni čtou to-je to tak.Občas sešlost udělají,jak tam bylo fotky dají,potom o ní povídají.
Helena Votíková
18.6.2016 20:27
Helí vítám vás. Držím pěsti ať se vám vše daří uskutečnit. A když se vám bude chtít, napište nám o svých zážitcích na Maltě. :-)
Jana Slavíková
18.6.2016 18:46
Velmi dobré rozhodnutí. Napracovala jste se v životě dost, zasloužíte si začít užívat. Přeji hodně štěstí a pohody, určitě se v důchodu nebudete nudit.
Načíst starší příspěvky