Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Eva Mužíková
23.6.2016 22:48
Jani K...vrátila jsem se k článku: Seniorům pejsci sluší, který jsem jaksi přehlédla... líčení situace, kdy Čikina přináší hračky a pak třepe... přesně jako u nás. Tady pod článkem na páté fotce má Bert v tlamičce svoji " manželku", bez které nesmíme nikam odjet...
Eva Mužíková
23.6.2016 22:35
Oběma Janám moc děkuji za tak krásná slova, jsem z toho až jaksi dojatá. Dnes jsem vyráběla kostým pro vnučku / 4 roky/ a pejska.Jedou se mnou a Bertíkem v sobotu na soutěž do Chrastavy --- vychovávám si nástupkyni:))) Holčička se moc těší...
Jana Šenbergerová
23.6.2016 13:35
Tak jsem se po malé přestavce konečně pročetla až sem a jen koukám. Bertík - milý čertík a naše Bertice šikovná čertice. Blahopřeji oběma a Hance děkuji, že to všechno předala nám. Evi, žít s takovým partnerem, to musí být radost. Myslím, že u vás oboustranná. :-)
Eva Mužíková
22.6.2016 10:29
Ještě jednou děkujeme i vám ostatním za hezká slova... potvrzuje se stále : " Sdělená radost, dvojnásobná radost" .Vaši Bertíci
Marcela Pivcová
21.6.2016 12:52
Tak, Bertíku, i já blahopřeji, podávám ti aspoň na dálku pac. A za to, co navíc s paničkou jinde děláte pro lidi, si zasloužíte opravdové díky.
Dana Kolářová
20.6.2016 15:16
Přijel jsem, viděl jsem, zvítězil jsem: …jsem malej, ale šikovnej… Blahopřeji!
Ilona Erika Kolář
20.6.2016 11:40
A tak to má přesně být: Veni, vidi, vici. Povedlo se a já gratuluji. :)
Zdenka Žichovská
20.6.2016 10:30
Prší....tak se dívám co nového na íčku - GRATULUJI BERTÍČKU. Evo Tobě také k šikovnému pejskovi a Hance dík za pěkné video a fotky.
Soňa Prachfeldová
20.6.2016 08:45
Bertíčkové mám vás ráda :-) a blahopřeji !
Eva Mužíková
19.6.2016 22:49
Tetičko Lidmilo, tak to musím bábinku přemluvit, aby se mnou zajela zase do těch krásných Poděbrad:)))))
Načíst starší příspěvky