Jarmila Jakubcová zpovídá drezéra Jiřího Kludského
Foto: autorka + archiv J. Kludského

Jarmila Jakubcová zpovídá drezéra Jiřího Kludského

24. 6. 2016
cirkus Zpovídání
Hodnocení:
(5 b. / 8 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Jarmila Komberec Jakubcová
Děkuji všem za komentáře Další vyprávění jsem věnovala době minule a to retro rekreaci v Tatrách
Jitka Chodorová
Zajímavé povídání paní Jarmilo, i když já osobně jak dítě jsem cirkus nemusela, oceňuji tu dřinu a nebezpečnost všech jeho aktéru, a panu Kludskému přeji hodně zdravíčka k jeho dalším zálibám.
Dana Kolářová
Zajímavý rozhovor.
Lidmila Nejedlá
Jarmilko, moc pěkné a zajímavé povídání. Cirkusy mě fascinují stále, ale o lidech v nich se mnoho neví. Tak díky.
Elena Valeriánová
Hezky rozhovor.
Hana Rypáčková
Moc hezké...
VANDA Blaškovič
Jarmilo, poznávám váší "chaloupku" na obrazu, co maluje mistr...:) Kdepak asi visí? Cirkus jsem nikdy moc nemusela, ale občas provětrat stojaté vody je zapotřebí. ...)) však víš...bezva článek a zejména charizmatický pán ! Co Ti nabídnul? Šampáńo?
Věra Lišková
Článek se mi moc líbil.
Alena Várošová
Jarmilko,díky za tento rozhovor.Cirkusy jsem měla jako dítě i slečna moc ráda.Když jsem cvičila závodně gymnastiku,tak jsem měla takový sen jít k cikrusu,ale rodiče rozhodli a také svatba,dítě a byl cirkus a bylo i po cvičení.Tedˇje ze mne pecivál.5*
Dagmar Králová
I když jsem cirkusové umění neměla v dospělostiráda, tak se nám váš rozhovor s posledním direktorem cirkusu Kludský líbil. Jako malé děti jsme ale do cirkusu chodily rády.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

20%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

19%