FOTO: autorka
Na ptáky jsme krátký
22. 6. 2016
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Elena Valeriánová
9.7.2016 15:38
S chutí jsem se zasmala a mám taky jednu příhodu stejného druhu. Kolega fotograf mě pozval na focení labutí k nim na biotop. V té době tam žilo dobře 40 až 60 labutí. Ve dne byly na pastvě na nedalekých polích a nocovaly na vodě. Brzy ráno jsem se dostavila na místo určenį, byl nevlídný den tak jsem měla na sobě zateplenou bundu. Labutě se spokojeně pásly a jen sem tam se nějaký šik zvedl, aby se proletěl. Když letěly nad námi, tak si jedná z nich řekla, že už toho našeho zevlování má dost. A pustila na nás pěknou dávku, co je proti tomu holubí šprkanec! Dostala jsem plnou dávku na levé rameno. Můj kolega jen nevěřícně zíral. Jemu se to nikdy nestalo, a to na jezero chodí i dvakrát denně na dlouhé hodiny spoustu let.
Alena Várošová
25.6.2016 08:54
Pěkná vzpomínka,no práci jsou nevyzpytatelní.Vědí,kam to mají pusti,taky se mi to stalo přímo na klopu,měla jsem to jako bižuterii.
Jana Šenbergerová
22.6.2016 16:27
Krásná ukázka toho, jak málo stačí ke smutku i k veselosti. Šprk! Možná si to budu i pamatovat. budu trénovat paměť při sledování čapího hnízda. Odtud to šprkne každou chvíli. :-)
Alena Vávrová
22.6.2016 14:46
Jo, šprk-anec, to znám. Naposledy ve Francii, Helenka to pěkně barvitě popsala v jednom z Hlášení z Francie :-) !
Libuše Křapová
22.6.2016 11:53
Jo, šprky znám, jako slovo i konkrétně :-) Příhoda pobavila a vyvolala různé vzpomínky :-)
Zuzana Pivcová
22.6.2016 11:06
Je to takřka symbolické. Mít ptačí volnost a nedělat ze všeho tragédii, když to skutečná tragédie není. Pobavila jste mě.
Karel Boháček
22.6.2016 10:21
Co čistírna - zabralo to ? Pokud vím tak kondoří lejno je největší žiravina...
Helena Votíková
22.6.2016 10:10
Prima článek. Jednou mi ten šprk :-) udělal zadarmo melír. Zřejmě jsem shora byla moc fádní,
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA