FOTO: autorka
Lovoš - pozvánka na výlet
24. 6. 2016
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jarmila Fialová
5.10.2016 14:32
Mě ten Lovoš moc láká,ale jak jsem koukala na mapu,tak já bych nejradši zpáteční cestu šla do Oparna a navíc kvůli stávkujícím nohám musím jít docela pomalu(kopec mě zbrzdí ještě víc) a nerada bych zdržovala.Díky aspoň za dobrý tip na výlet.
Alena Tollarová
5.10.2016 13:29
Prázdniny i září utelky jako voda a možná jsem blázen, když se ptám za chladného počasí, které panuje - šel by někdo ještě teď v říjnu? út 11., čt. 13., út 18., čt. 20.10.
Miroslava Jachimová
3.7.2016 07:56
Také jsem pro odklad. Teď, v době dovolených, má většina z nás už nějaké jiné plány nebo povinnosti (vnoučata).
Dagmar Bartušková
27.6.2016 09:25
Álo, tak to nechej po prázdninách. Škoda, že se nikdo nepřihlásil.
Alena Tollarová
26.6.2016 19:59
Vážení, vidím, že jsem se s touto pozvánkou unáhlila. Bude asi nejlepší nechat si procházku po prázdninách. Snad se nás sejde víc. Ilono, trochu se opatruj, ať na to nedoplatíš. A Dano, dneska jsem šla přes 3 vesnice po cyklostezce podle Labe tj. stále po rovině. A ještě cestou občerstvení u maríny. Tak si všichni užijte prázdniny a pak?
Marie Bartošová
26.6.2016 10:13
Moc pěkná ,,reportáž", dobré fotky. Až se člověku chce se tam hned rozjet!
Lidmila Nejedlá
25.6.2016 18:43
Moc hezké, Alenko, ale musím se věnovat také jiným záležitostem dalším přátelům. Ať se výlet vydaří a jestli budeš mít zase v batůžku placky, tak budu litovat. Ahoj a turistice zdar! Já a p. Podřipská.
Soňa Prachfeldová
25.6.2016 11:56
Tak právě sem se chystám o prázdninách s vnučkami, třeba to nějak sladíme, chtěli bychom ještě do Opárenského údolí, souvisí s Lovošem a je to krásná procházka. Tohle je moje píseň přírody - díky.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA