FOTO: autorka
Na začátku léta
27. 6. 2016
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Hana Rypáčková
30.6.2016 08:50
Díky za slovíčka. Včelky k Buku patří a med je pro všechny tak dobrý.
http://www.obecbuk.cz/file.php?nid=2184&oid=5068499
Libor Farský
29.6.2016 12:32
To je prostě, Lidmilko, naše Hanička - královna. Už nebude kam ty hvězdičky dávat ...
Lidmila Nejedlá
28.6.2016 18:23
Hanko, tento Tvůj příspěvek je balzám na duši. Tolik krásné přírody, zvuků a čiší z něj i Tvůj cit pro přírodu. Moc se mi to líbí.
Jarmila Komberec Jakubcová
28.6.2016 12:41
hezké vyprávění - s žihadly mám špatné zkušenosti a dost se jich bojím
Eva Balúchová
28.6.2016 09:03
Ač celý život bydlíme na venkově,rojení jsem naštěstí neviděla.Bojím se žihadel,mívám dlouho po bodnutí problémy a co teprve kdyby bodla včelka vnouče.Jsem ráda,že jsem viděla roj na videu,to mě stačí.Hani,díky za krásný popis rojení i video.
Zdenka Jírová
28.6.2016 00:16
Když jsem mívala chalupu, každým rokem se na mé zahradě objevil sousedův roj včel. Měl několik úlů a včeličkám se nechtělo daleko letět. Vždy jsem doběhla k sousedovi s voláním ."Jsou u nás!" a on si bral potřebné nástroje k jejich uložení do nového úlu. Ráda jsem se zpovzdálí na jeho práci dívala, ale občas jsem nějaké žihadlo schytala také. Naštěstí nejsem na na včely alergická.
Libuše Křapová
27.6.2016 21:50
Jednou na mne volala sousedka zpoza plotu "pozor, máš na zahradě roj!"
Byl tam několik hodin, pak se včeličky zvedly a někam odletěly. Zrovna jsme museli odjet na návštěvu, jinak bych byla docela zvědavá, jak vypadá roj v letu :-)
Jana Šenbergerová
27.6.2016 20:08
Na včelky nedám dopustit. Naštěstí máme ve své blízkosti dost včelařů a přísun medu jistý. Už si pochutnáváme na letošním. Hanko, tvůj zážitek i video mě potěšily.
Marcela Broumová
27.6.2016 19:31
Včelaření považuji za jeden z nejhezčích koníčků. S divokými včelami je to napínavé :) Hanko, ale hlavně dík za připomínku zvuků léta, vybavují se pěkné vzpomínky.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA