O domě, babičce a liliích
4. 8. 2012
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Zuzana Pivcová
5.9.2015 21:07
Je to trochu posmutnělé vzpomínání, ale to už asi život s sebou nese u každého z nás. Podobně vzpomínám na svého dědečka, kterého jsem jako malá holka milovala, ale moc si ho neužila, od jeho tehdy nečekaně rychlé smrti už v létě uplynulo rovných 60 let! Na babičku, která se dožila takřka 90 let, bohužel takto nevzpomínám a jako kuchařka jsem se asi spíš "potatila", co si vzpomínám, tak náš tatínek určitě nevařil. :-))) Díky za vzpomínku.
VANDA Blaškovič
5.9.2015 13:26
Milá kuchařinko Jitko, vídeňské řízečky, koprovka a plněné papriky voní až sem k nám na jih!...:) krásná vzpomínka na dětsví, babičku i bílé lile.
Alena Vávrová
5.9.2015 13:06
Na svoji babičku z maminčiny strany také často vzpomínám. Občas projedu tou vesničkou, jejich dům ještě stojí, také ho mají cizí lidé a je to snad jediné stavení ve vsi, které nemá nový kabát. A předzahrádka je dávno zpustlá. Babička ji měla krásnou a voněla rezedou a hřebíčkovými karafiáty. Na rozdíl od druhé babičky, tahle byla také výborná kuchařka a jelikož děda byl nimrod a rybář, uměla připravit i divočinu a ryby.
Hana Šorejsová
5.9.2015 09:20
Ten příběh se mi moc líbí, připomíná mi také moji babičku, jejich dům již není, zbourali ho. A čistě náhodně moje babička si namluvila dědečka , narozeného ve Vídni a byla výbornou kuchařkou, v tom pokračovala i moje maminka, nyní se skromně snažím i já a má dcera Hanka. Za příběh díky !
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA