Ilustrační foto: ingimage.com
Slintáček k televizi
30. 6. 2016
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jana Baloušková
30.6.2016 15:18
Občas se dívám na Prostřeno. Pokud někdo opravdu umí vařit, málokdy vyhraje. Bavím se výroky - např. Telecí, to bude asi nějaká ryba! Hovězí oháňka - no fuj, to bych nejedla. Většina soutěžících nic nejí, ryby, houby, zvěřinu, králíka, sladké.... Je to sonda do myšlení malého českého člověka. Vyhraji, i když vařím poprvé, jen musím potopit ostatní.
Oldřich Čepelka
30.6.2016 14:45
Já jen autorce zdarma poradím: když jde v TV vaření, tak přepínejte tak dlouho, až se vám objeví nabídka na auto, pro vás se slevou 20 tisíc, takže zbylých 1990000 Kč už snadno doplatíte. Pak si koupíte plnou nádrž a můžete jezdit po českých a moravských hospodách a přidělovat hvězdičky za ochutnaná jídla. Určitěš vaše stesky na TV odpadnou. Vy sama se nám budete zjevovat v televizi, to si užijeme. - Tak to byla jen náhlá skoro humorná improvizace ode mne.
Elena Valeriánová
30.6.2016 14:40
A já půjdu proti proudu. Pořady o vaření sleduji ráda, ale to neznamená, že tupě slintám u každého pořadu. Když mám náladu, tak se klidně podívám. Je fakt, že je jich více než dost a někdy mám pocit, že ten co vaří viděl vařečku prvně až u natáčení. Nejlepší na tom je ta svobodná volba, dívat - nedívat! A té využívám, co nejvíce.
Naděžda Špásová
30.6.2016 13:58
Hanko, vtipně napsané. Naštěstí slinták k TV zatím nepotřebuji, spíš k jídlu po zhlédnutí mého trička, pokecaného omáčkou při obědě. Pořady o vaření zásadně vynechávám, výjimkou jsou jen Kluci v akci. *****
Jana Šenbergerová
30.6.2016 13:51
Přemýšlím, proč to tak asi je. Inu, žaludek máme všichni a čím víc se o něj budeme starat, o to méně času nám zbude na to, o co bychom se měli starat raději. Nedívám se, leda by někdo vařil tak, aby nás přivedl na lepší myšlenky. A to zatím rozhodně nehrozí. Moc se mi tato úvaha líbí.
Karel Boháček
30.6.2016 12:34
...kuchařské seriály mně vůbec neoslovily - ztráta času . To co umím - umím, stačí mi to, fantazii taky mám a každé mé uvařené jídlo je jiné a originální. Někdy spíše se divím - jak se plýtvá se surovinami či hazarduje spíše o zdraví. Popravdě mně zaujal jen pořad Vaříme s bylinkami.
Květoslava HOUDKOVÁ
30.6.2016 12:32
Milá Haničko - článkem jsi se "trefila" - to TV vaření skoro na všech kanálech mně také s ... - a to pořádně. Je však podivné, že i přes to jsou stále narvané McDonalds atp., kde lidé žerou tzv. "smažený polystyrén" = hamburgery a další ucmuděniny - čím nezdravější - tím lepší! K čemu tedy to TV vaření je?? Já si slintáček pořizovat nebudu - na cizí ingredience nemám peníze a když jsem "přežila" s českým jídlem až do senior věku, těch zbývajících "pár pátků" přežiji taky. Už jsem do "í"čka napsala: Ve svém věku vařím jen metodou ŽAVES = Ž ádné V elké S .... = jídlo musí být rychlé a dobré - a to se mi docela daří i vyplatí.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA