Ilustrační foto: pixabay.com
Glosa: Stáří leze do peněz
5. 7. 2016
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Hana Šimková
28.7.2016 05:43
Ta stařenka na obrázku se ale špatně nemá. Chodí po kavárnách se svým pejskem a klidně si odpočívá. Stará se o sebe hezky, viz modré nehty a nemá nouzi, viz všechny šperky.
Anna Čípová
8.7.2016 07:33
Hodně pesimistické. Proč přemýšlet o budoucnosti? Co se má stát, se stane a proto se raduji z každého dne.
Květoslava HOUDKOVÁ
7.7.2016 12:35
Potěšení z úvodního obrázku: Pejsek ŠPIC mi vrací vzpomínku na krásných 15 let, prožitých s fenkou SABINKOU (Špic). Vychovala jsem si ji tak, že jsme spolu projezdily ČR - všude hodná, poslušná. Od 50ti let věku jsem už jezdila na "senior"-pobyty = slevy pro mne a Sabina zdarma! Tady v Pečováku pes povolen není - ale už bych "svého" ani nechtěla - vyřešeno BEZ STAROSTÍ a výdajů = fungováním "Psí MŠ". Dle dohody hlídám hodnou a poslušnou Terinku (kříž. pudl/kokr) a jsme tak spokojeny obě, procházky a pohyb zajištěn (těžko jen říci, kdo koho venčí, že?)
Eva Krausová
7.7.2016 07:31
Myslím, že pokud trochu slouží zdraví, není třeba naříkat. Prostě nacházet i ve stáří hezké chvilky. Já mám nějak ke stáří úctu čím dál větší.
Ale ani ti mladší to v dnešní době nemají jednoduché, nezaměstnanost, drahé byty ap.
Je prostě potřeba vyjít hlavně ven, do přírody, radovat se z modré oblohy, vůně posekané trávy, z toho, že tu člověk ještě může být... A to není málo.
Hana Rypáčková
6.7.2016 19:07
Před dvaceti lety říkala kamarádka své mamince, když si naříkala."Ty nejsi nemocná, ty jsi jenom stará." Často na to vzpomínám, kdy ona už také naříká. Ale je ještě k tomu nemocná.
Zdenka Jírová
6.7.2016 00:16
Je to pravda, ale snažím se na to moc nemyslet, kdo ví, co bude. Nejsem zvědavá.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA