FOTO: archiv autorky
Psí život s paničkou a "chůvičkou"
5. 7. 2016
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Eva Krausová
8.7.2016 09:22
Bertíku, no ta s pampeliškou je prima, jen jsem si nemohla fouknout...
Máš pravdu, les je báječný psí relax. Tak tě moc zdravím i tvou "bábinku". Megí
Ilon, my jsme s mamkou měly 15 let fenku Barušku jezevčici, protože jsme k tomuto plemeni tíhly. A byla skvělá, i když z útulku nebyla. Ale nyní jsem chtěla pomoci nejen sobě, ale i nějakému pejskovi, proto útulek. A sousedky z okolí, ty si zas vzaly kočičky z venku, a ta jedna je tak ochočená, že chodí s paničkou před dům a neuteče jí, má pěkné jméno - Perlička.
Eva Mužíková
7.7.2016 10:31
Ahoj Megiii, to jsem si rád početl tvé vyprávění. Na fotkách Ti to moc sluší, hlavně ta s tou pampeliškou se mi líbí. Já mám také několik kamarádek v sousedství, které se o mne starají, když moje bábinka třeba trochu postonává. Chodím s nimi ven rád, ale doma je doma. Nejraději mám dlouhé procházky v lese, nebo pol loukách. Vlastně ty posekané louky vedou, protože si tam pořádně začmuchám, kde je nějaká myška. No to se bábince moc nelíbí volá na mne, ale já dělám jako že neslyším.Taková čerstvá myš, to je přeci pochoutka... Bertík
Naděžda Špásová
5.7.2016 14:39
Meginko, měla jsi štěstí, že si tě panička Eva našla a já ti přeju, ať vám to oběma vydrží hodně dlouho.
Helena Votíková
5.7.2016 12:05
Meginko zkus to kolo. Dokážeš to. Paničce se to taky bude líbit a na kolobrndu zapomene.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA