FOTO: autorka
Bouřka
9. 7. 2016
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jarmila Komberec Jakubcová
9.7.2016 18:14
paní Hano moc pěkně popsané, říká se, že po bouřce se vyjasní a život je lepší.
Alena Várošová
9.7.2016 16:23
Nikdy bych nevěřila,že bouřka v podání Hanky může být krásná a zajímavá.Moc krásné fotky a velice dobře popsáno.Jsi šikulka Hanko.Hezký den
Elena Valeriánová
9.7.2016 15:43
Nádhera, to je poezie popisující zuřivý živel. Fascinuje mě jak je ta čeština košatá, kolika slovy se dá vyjádřit děj. Hanko, krásně napsáno. Jdu na fotky.
Libuše Křapová
9.7.2016 15:04
Hanko, pěkně jsi to napsala, škoda, že jsi to nedala do soutěže jako reportáž Z bouřky nad hlavou
Eva Balúchová
9.7.2016 13:15
Hani,tys tak hezky popsala příchod i odchod bouřky a doplnila krásnými fotkami.Ráda jsem se podívala,protože když se k nám žene bouře,tak se taky ,jako všichni živí tvorové,ukryji. :-)
Naděžda Špásová
9.7.2016 12:48
Hanko, hezké, poetické vyjádření živlu, který je vděčným námětem pro fotografa a nevděčný k přírodě. Taky ráda fotím bouřkové mraky, loni jsem o tom taky psala. Vlastně fotím ráda mraky jako takové. *****
Alena Vávrová
9.7.2016 11:59
Hančinko, četla jsem to již v noci, ještě nevydané. To je tak sugestivně popsané, že mi při čtení naskočila husina. Bouřky aj. atmosférické jevy mě přitahují už od dětství, ale mám respekt. A taky fotím mraky, duhu a pár blesků už se mi taky podařilo... Paráda!
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA