FOTO: autorka
Bouřka
9. 7. 2016
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Dagmar Králová
11.7.2016 11:37
Kdo chce fotit blesky - tak si rady najde snadno - např. http://www.fototipy.cz/2014/06/24/jak-fotit-blesky/
Dagmar Králová
11.7.2016 11:25
Hezký článek i fotografie. Zatím máme bouřky z blesky v Česku jen na videu, ale časem se nám snad podaří vyfotit zajímavý blesk i u nás. Na Jadranu se nám to před lety už povedlo.
Eva Mužíková
10.7.2016 22:01
Hani, Tvé příspěvky čtu opravdu ráda. Máš cit pro krásy přírody, o který se umíš s námi podělit...díky
Alena Tollarová
10.7.2016 19:51
Hanko, Tvá nádherná čeština mě dostala. Takových článků jako šafránu. Tak jen houšť a větší kapky!
Libor Farský
10.7.2016 11:35
Působivá reportáž zejména díky Haničky dovedným slovním obratům v krásné češtině.
Zdenka Jírová
10.7.2016 01:12
Sugestivní článek. Přímo jsem si tu bouřku představila v reálu. Fotky také pěkné.
Hana Rypáčková
9.7.2016 22:17
Kus jsem napsala už po první bouřce v dubnu v Soběšicích- to byla jarní silná bouřka. A v Buku byla taky ,ale řádila daleko .Jen ten šílený liják. Blesky fotit neumím . No tak snad v pondělí nebude v Bílenicích taky nějaká hrozná. Hlášené ale jsou na Sušicku. Ráda se dívám na blesky a pozoruji tu proměnu, ale venku nezůstávám...Té síly se bojím.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA