Výlet na Rejvíz
FOTO: autorka

Výlet na Rejvíz

11. 7. 2016
cestování fotografování naše tipy
Hodnocení:
(5 b. / 7 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Jana Šenbergerová
Další komentáře mě také potěšily. Více se o Rejvízu můžete dočíst v mém dřívějším článku. MM, zdravíme z Hor! http://www.i60.cz/clanek/detail/12775/muj-tip-na-vylet-rejviz
Marie Magdalena Klosová
Milá Janinko,díky za vydatný a poetický výlet do Jeseníků.V dětství jsme tam s rodiči měli chaloupku a taky rodinného přítele,který nás seznamoval se všemi možnými krásami tohoto nádherného kraje,A tak jsme poznaly jako děti květenu,motýly,plazy,kameny a také přírodní zajímavosti.Vím,že jsme byli i na Rejvíze,ale moc si toho nepamatuji.Utkvěly mi jen krásné vyřezávané židle v hospodě,které by tam měly být dodnes.Ale nevím,jestli to bylo zrovna tam.Moc Tě tam k vám zdravím.mm
Lenka Hudečková
Jani díky za představení místa, kam se asi hned tak nedostanu. Máte to tam u Vás v Jeseníkách prostě nádherné....
Soňa Prachfeldová
Bezva výlet, mám moc hezké vzpomínky na Jeseníky a to jsme poznali jen část - i za tu jsem vděčná. Fotky věrně dokazují krásu kraje.
Anna Čípová
Koncem srpna chceme jet s vnuky do Jeseníků. Díky za dobrý tip na výlet. Podle fotek je tam moc pěkně. Už se těším, že si tu krásu vychutnám.
Naděžda Špásová
Jani, na Rejvízu je to moc hezké. Takovéhle procházky máme taky rádi. Škoda, že je to tak daleko. Fotky jsou moc pěkné. *****
Ladislav Vesecký
Rejvíz je krásný v létě i v zimě. Moc hezké i fota.
Olga Štolbová
Jani, moc pěkné průvodcování, jako bych tam byla. Fotky to krásně doplnily, líbí se mi, že jsi nám zamávala. *****
Jana Šenbergerová
Děvčata, všem vám děkuji za vlídné komentáře. Těší mě, že se vám v našich končinách líbí a věřím, že je mnozí návštíví a nebudou zklamaní. Jen na vysvětlenou - většinou fotí Pavel, občas ho trochu "komanduju", i když on si občas stěžuje, že pořád. :-) Pro Zdenku J. - původně jsme viděli vemena, proto píšu krávy, ale pak jsme zjistili, že jsme se mýlili. Jitko C., určitě se domluvíme. Jitko Ch., takových nás bylo víc a tvé dobré tipy udělaly své. Elenko, teď je tam spousta borůvek.
Jitka Chodorová
Děkuji Jano za krásné fotky a tip na výlet, pro mě moc daleko a neschůdný,ale díky tobě, jako bych tam byla. A děkuji za fandění v Tipovačce, pomohlo to.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

20%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

19%