Láska z Mekáče
Ilustrační foto: pixabay.com

Láska z Mekáče

13. 7. 2016
Můj příběh seznámení vztahy a sex
Hodnocení:
(5 b. / 7 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Soňa Prachfeldová
Drama se šťastným koncem a ještě jsi udělal dobrý skutek Romane - děti se najedly :-)
Alena Tollarová
No já tedy právě myslím, že internet je dar z nebes!
Hana Šimková
Může Vás těšit ten dobrý skutek. Nakrmil jste ubohé děti, které hledaly tatínka a neutekl jste hned, jak jste tu rodinku viděl. Jste hrdina a pěkně jste to napsal.
Lenka Hudečková
Romane, měl jsi z pekla štěstí, že jsi milou (nervozní) paní prokoukl hned, i díky jejím zlatíčkům...a dneska máš super Helču a je Vám spolu dobře....pobavil jsi mne, i když vím, že tenkrát to musel být pro Tebe očistec :-)
Anna Čípová
Pro mně pěkný začátek dne. Při čtení jsem se dobře bavila. Díky za váš humor.
Helenka Vambleki
Teda Romčo, takhle zbaběle zahodit šanci být vzorným tatínkem osmi kukadlům!!!
Elena Valeriánová
Nic nepobaví vic, jak cizí neštěstí. Moc pěkně napsané, pro pobavení i poučení. Vy jste měl z toho mekáče utíkat, ještě před utracením té nehorázné částky, ale když jste je tak pěkně nakrmil,xtak se nedivím, že už v duchu začaly balit bágly.
Marie Seitlová
Romane pěkně popsané svérázné seznámení v mekáči.
Zdenka Jírová
Člověk se stále má co učit. Měl jste vzít nohy na ramena hned po tom prvním telefonu o dětech. Jasný nátlakový čin.
Jitka Prušová
řekla bych, že jste měl z pekla štěstí, že ta dáma vzala děti s sebou a tudíž jste měl šanci pochopit, že tudy cesta nevede. Podle toho , jak s vámi od začátku manipulovala, byste si s ní asi pěkně "užil", než by se vám podařilo uniknout z osidel....

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

20%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

19%