Ilustrační foto: pixabay.com
Produkt seznamovacího vagonu
16. 7. 2016
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
František MENDLÍK
18.7.2016 08:27
Paní Zdenko. Ono to opravdu vypadá jako příhody z první republiky. Stalo se to totiž v minulém století. ve vlaku osloví ženu jenom zapomenutý seladon. A ti mladí se seznamují daleko primitivnějším způsobem. Neplýtvají slovy.
Zdenka Jírová
18.7.2016 00:22
Vtipná povídka. Znala jsem jednoho pána, který navazoval známosti ve vlaku slovy:" Slečno, o čem mlčíte?". Pak to ještě zopakoval v několika cizích jazycích, v kterých se nelenil naučit jen tu seznamovací větu. Někdy slečnu svýnu "znalostmi" ohromil, ale jednou "narazil. Dotyčná slečna mu plynně odpověděla , tuším ve francouzštině a on jen zíral.
František MENDLÍK
17.7.2016 21:18
Bylo mi řečeno, že paměti obyčejného člověka nikoho nezajímají. Přesto to zkouším i když nejsem politik, zločinec, nebo kontroverzní podnikatel.
František MENDLÍK
17.7.2016 21:16
Paní Zuzanko. Na počátku byly paměti v síle sedmdesáti sedmi kapitol. Psal jsem v ich formě, čehož mne vyvedl pan nakladatel s tím, že to musím psát o někom. Takže vymýšlím příjmení a Fanouš a Bohouš většinou zůstávají.
Zuzana Pivcová
17.7.2016 19:31
Fanouš, Bohouš, a všichni s autobiografickými prvky. A to se mi líbí!
Jarmila Komberec Jakubcová
17.7.2016 16:37
Bohouš byl opravdu proutník, ale jak se říká "příležitost dělá zloděje". Těším se na další veselé příhody ze života železničáře Bohouše.
František MENDLÍK
17.7.2016 11:05
A Honzíku. Neboť si nečiním poznámky,přesto si hodně
pamatuji. Tento skutečný příběh se přihodil v mých čtyřiceti pěti letech ve dvaceti letech manželství.
František MENDLÍK
17.7.2016 11:01
Chtěl jsem říct ,v mém profilu I 60. A Honzík Krones je toho živým důkazem. Napsal jsem povídku o dvou vojínech, kteří chtěli strávit na vojenském cvičení noc i eskymácké Iglu. Nakonec jsem sněhový domov opustili, protože nám nikdo neřekl jak si Eskymáci topí. To nám zachránilo život. Do rána Iglů přejel tank§ A po padesáti letech se Honzík ozval právě zde, že měl v přilbě suchý líh, ale stejně to sněhovou ubikaci nevytopilo. Lepší důkaz o pravdivosti mých příběhů snad ani nemůže být!
František MENDLÍK
17.7.2016 10:55
Paní Anno. Od července roku 2012 se v mém portále čas od času objevují humoristické povídky. Nechávám si je barevně okopírovat z flešky a po stovce je dávám vázat jako knihy, aby se obtížně házely pak do popelnice. Teď mám ve vazbě třetí knihu! neumím fabulovat, takže všechny příběhy jsou autentické, i když ne všechny moje.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA