FOTO: autorka
Chci se zbavit brýlí
14. 7. 2016
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Olga Gálová
24.7.2016 20:51
Já už pořadí nedodržuji. Ani nepočítám. Prostě koukám co nejdále do všech stran. Při pohybu se snažím mrkat. A zavřené oči si ještě promasíruji. A určitě se zrak lepší. Během dne se snažím mrkat a koukat do dálky...
Zuzana Pivcová
23.7.2016 14:21
Tak to budu dělat taky, díky Vám. Byla bych ráda, kdyby se mi odteď zrak alespoň už nehoršil. Ale řekněte mi, prosím, zda vše platí i v opačném směru, tedy 12x nahoru a dolú a pak naopak dolů a nahoru, stejně tak vlevo vpravo a vpravo vlevo a všechny úhlopříčky, tedy i odzdola.
Olga Gálová
23.7.2016 14:07
Cvičím už 10 dnů. A možná... Možná je více světla. Možná vím že držím v ruce lněná semínka. A tak čtu: LNĚNÁ ... SEMÍNKA ještě ne.
Naděžda Špásová
14.7.2016 14:24
Tak v tomhle jsem hodně skeptická, ale přesto vám, Olgo, držím palce. Nosím brýle přes 50 let a multifokály už 14 let, ale tohle cvičení bych nedala. Stačí mi moje 10 minutovka každé ráno.
Jana Šenbergerová
14.7.2016 13:18
Možná by vás zajímalo i toto. V kombinaci s cvičením by bylo možné zbavit se dioptrických brýlí dřív. Také jsem kdysi dávno začala cvičit, ale bohužel nedotáhla své snažení do konce. S umělými očními čočkami po operaci šedého zákalu už takto zlepšení dosáhnout nejde, snad jen u těch nejdražších pružných čoček, které samozřejmě nemám.
Cvičení je nepochybně účinná metoda už jen proto, že se nutně pojí s osobní angažovaností a chtěním. Tak vydržte! :-)
Alena Tollarová
14.7.2016 12:35
Po probuzení, po obědě, po večeři, před spaním ... Přeji úspěch a těším se na report, napsaný bez brýlí. Nebo že bychom uspořádali závody? Co vy ostatní obrýlení íčkaři, na to?
Olga Gálová
14.7.2016 12:09
Zkoušela jsem několikrát. Ovšem niky jsem nebyla vytrvalá. Ovšem dnes mám vzor a důkaz. Byla za mnou kamarádka. Psala na mobilu. Bez brýlí. Zarazilo mě to, a zeptala jsem se. Ty nepotřebuješ brýle? A ona mi řekla jak toho dosáhla... A já mám důkaz. Živý důkaz.
Budu informovat průběžně.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA