FOTO: autor
Smrt je v zájmu všech!
17. 7. 2016
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Kristina Halfarová
18.7.2016 11:26
Je to velmi zajímavý a pravdivý článek.Takových článku by mělo vycházet více.
Drahomíra Stínilová
18.7.2016 01:54
Souhlasím. Novinová zpráva by měla být nezaujatá a objektivní. Čtenář by se měl jasně dozvědět co se se stalo, kdy a kde. Bulvární čtení o známých lidech mi připadá jako ztráta času. To už, když si člověk najde volnou chvíli, je lepší sáhnout po dobré knize.
Zdenka Jírová
18.7.2016 00:13
S obsahem článku se ztotožňuji. Nekupuji ze zásady žádný bulvární tisk, soukromí celebrit mne nezajímá. Umělec se mi buď líbí svým uměleckým projevem nebo ne a jeho soukromí to nemůže nijak ovlivnit.Je ale asi více těch, které víc zajímá s kým kdo spí než co dělá. Je to takový morální a etický úpadek společnosti.
Zuzana Pivcová
17.7.2016 19:27
"Pikantní" titulky lákaly odjakživa. Vzpomeňme si na 2. díl Básníků režiséra Kleina, kdy se Štěpán marně snaží prodat denní tisk vyvoláváním seriózních hesel typu Inovace bez legrace, zatímco vedle paní volá Unesli dítě i s kočárkem a kolemjdoucí jí rvou noviny z rukou. A což teprve dnes! Někdy mi to připadá jako jedna velká blamáž, ubohá, nevkusná, místy bezohledná a surová. Ale co, hlavně, když to vynáší.....!
Jarmila Komberec Jakubcová
17.7.2016 16:43
občas se nevyhnu čtení nějaké té "senzační či bulvární zprávy" ze života našich hvězd ale rozhodně takové zprávy nevyhledávám. jediný časopis který si kupuje je EPOCHA kde se dozvím něco zajímavého. Na internetu se směji hlavně Parlamentní listům, protože jejich zprávy mají nulovou vypovídající hodnotu. O zprávách na Nově ani nepíši.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA