Smrt je v zájmu všech!
FOTO: autor

Smrt je v zájmu všech!

17. 7. 2016
média
Hodnocení:
(4.4 b. / 7 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Kristina Halfarová
Je to velmi zajímavý a pravdivý článek.Takových článku by mělo vycházet více.
Drahomíra Stínilová
Souhlasím. Novinová zpráva by měla být nezaujatá a objektivní. Čtenář by se měl jasně dozvědět co se se stalo, kdy a kde. Bulvární čtení o známých lidech mi připadá jako ztráta času. To už, když si člověk najde volnou chvíli, je lepší sáhnout po dobré knize.
Zdenka Jírová
S obsahem článku se ztotožňuji. Nekupuji ze zásady žádný bulvární tisk, soukromí celebrit mne nezajímá. Umělec se mi buď líbí svým uměleckým projevem nebo ne a jeho soukromí to nemůže nijak ovlivnit.Je ale asi více těch, které víc zajímá s kým kdo spí než co dělá. Je to takový morální a etický úpadek společnosti.
Hana Rypáčková
A výkřiky kamelotů .....
Zuzana Pivcová
"Pikantní" titulky lákaly odjakživa. Vzpomeňme si na 2. díl Básníků režiséra Kleina, kdy se Štěpán marně snaží prodat denní tisk vyvoláváním seriózních hesel typu Inovace bez legrace, zatímco vedle paní volá Unesli dítě i s kočárkem a kolemjdoucí jí rvou noviny z rukou. A což teprve dnes! Někdy mi to připadá jako jedna velká blamáž, ubohá, nevkusná, místy bezohledná a surová. Ale co, hlavně, když to vynáší.....!
Jarmila Komberec Jakubcová
občas se nevyhnu čtení nějaké té "senzační či bulvární zprávy" ze života našich hvězd ale rozhodně takové zprávy nevyhledávám. jediný časopis který si kupuje je EPOCHA kde se dozvím něco zajímavého. Na internetu se směji hlavně Parlamentní listům, protože jejich zprávy mají nulovou vypovídající hodnotu. O zprávách na Nově ani nepíši.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

19%