FOTO: autorka
Pozvánka na vycházku: Lipnické lomy
21. 7. 2016
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Soňa Prachfeldová
21.7.2016 14:13
Děkuji za připomenutí milých a hezkých míst -kde jsme byli před třemi lety s íčkem a organizovala Jaruška Handlová .
Alena Vávrová
21.7.2016 14:11
Maruško, díky, díky, je u vás moc krásně. Video jsem již viděla s předstihem. Jsi zdatná nejen v turistice ale i jako fotografka.
Květoslava HOUDKOVÁ
21.7.2016 14:05
Kdo mohl "turistovat", měl možnost navštívit zajímavosti okolo Lipnice, jakož i hrad a Haškovu restauraci (tam poskytují slevu držitelům Senior pasu) v rámci "1. Setkání "í"čka v Ředkovci. Akce byla velmi zdařilá, stále rádi vzpomínáme i na ty další: Poděbrady, Doksy - i Loučnou (tam jsem já nebyla), ale už jsem nahlášena na září = Český -"í"čko- ráj!
Marie Novotná
21.7.2016 13:42
Ještě jsem zapomenula přidat odkaz na video,tak kdo se chce podívat z ochozu Samson,nahlédněte do videí.
Hana Rypáčková
21.7.2016 13:20
To okolí Lipnice bych ráda poznala. Neznám to, ale díky tobě jsem to shlédla...
Naděžda Špásová
21.7.2016 13:09
Maruško, moc pěkná pozvánka na výlet. Tohle místo taky ještě neznáme, ale na Vysočinu jsme 13 let jezdili na dovolenou. Moc hezké fotky. *****
Zuzana Pivcová
21.7.2016 12:11
Maruško, na tahle zvláštní místa, která jsme navštívili na předloňském srazu i60, ráda vzpomínám. Tvé hezké fotky mi je připomněly. Ty jsi ale mnohem zdatnější turistka! :-)
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA