FOTO: autorka
Návštěva Harrachova
23. 7. 2016
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Soňa Prachfeldová
26.7.2016 21:01
Jarmilko prima, my jedeme do těchto končin v září, tak se těším, vždyť v Kerkonoších je nádherně !
Jiří Hudeček
24.7.2016 16:05
Paní Jarmilo na Mumlavských vodopádech je to krásné a určitě jste ten výšlap nelitovali. Až tam pojedete zajeďte si do Kořenova(je to nedaleko) a tam je rozhledna ŠTĚPÁNKA.
Naděžda Špásová
24.7.2016 13:17
Jarmilko, moc pěkně napsané a fotky jsou taky hezké. V Harrachově jsme byli kdysi v únoru. Děti byly malé, měly prázdniny, tak jsme jeli na výlet. V Harrachově sněžilo, Mumlavský vodopád byl polozamrzlý, z Černé hory jsme pelášili dolů po velké sjezdovce, aby nám neujel autobus domů. Ale jinak tam bylo moc hezky. Krkonoše jsou v létě krásné. *****
Jarmila Komberec Jakubcová
24.7.2016 11:20
Děkuji za komentáře, neochotný kavárník co má jen turka je naproti hlavnímu autobusovému nádraží směrem na Mumlavský vodopád. Nesnáší pražáky jak se nám svěřil. jinak do Harrachova jedu opět letos v září na 4 noci s přítelem.,Ale to už pojedeme autem.
Jitka Chodorová
24.7.2016 08:42
Jistě příjemný pobyt a také pěkné vyprávění Jarmilko, ani se nedivím, že si to chceš s kamarádkou zopakovat.
VANDA Blaškovič
24.7.2016 08:36
Ahoj Jarmilo! Harrachov má pro mne kouzlo zejména v zimě na lyžovačku. Krkonoše pod nás "spadly", jako bývalému zaměstnanci v tělovýchově. Kolik bylo výjezdních zasedání..! Pamatujete? Mám je prolyžované křížem krážem, neb přednostní pásky na vlecích a lanovkách byly nedostižné. Ovšem i rodiče nás protáhli na rekreacích krásnými místy v ČSSR...:) ...hezký článek. Děkuji.
Alena Várošová
23.7.2016 20:22
Jarmilko,jak je vidět pobyt jste si náramně užili a není divu v takové krásné přírodě,to se vám to dýchalo. Sice začátek jak v kabaretu,ale hlavně,že vás ubytovali a byli jste spokojeni.Fotky krásné ten článek obohatily,sice se tam mihla ta otočená,ale to se někdy v našem věku stane.
Hana Rypáčková
23.7.2016 20:10
V létě jsem tu byla jen jednou a zrovna v tom Bílém Hořci....Ale lyžovačka byla vždy skvělá...Hezké fotky- ten vodopád !
Jana Šenbergerová
23.7.2016 16:21
V Harrachově jsem byla jednou na rodinném srazu. Bylo to počátkem října a počasí bylo spíše nevlídné, dokonce poletoval i sníh. Přesto se mi tam líbilo. Je to dobrý tip pro příští léto.
Zuzana Pivcová
23.7.2016 14:04
Je to moc hezké vyprávění, Harrachov se mi líbí, o to víc, že mám ráda skokanské můstky. V mé bývalé Lomnici jsou také. Trochu mě pobavila záležitost s kávou turkem. U nás je to zase opačně, když někam přijedeme se sestrou, chceme třeba v cukrárně turka a není to tam obvyklé.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA