Ilustrační foto: pixabay.com
Jak ochutnat dobrý boršč
22. 7. 2016
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Hana Šimková
22.7.2016 18:26
Zuzanko, já jsem stejně nemínila pokračovat. Až tak to můj typ nebyl. Ta Veronika mi jenom přišla vhod. Bylo to pro mne jenom trošku vzrůšo.
Zuzana Pivcová
22.7.2016 17:46
Začít s chválou úsměvu na seznamce, přes focení včetně pejska, posezení v zahradní restauraci až po nabídku kuchařských služeb, a zase restaurace, tak to byl tedy profík anebo ses mu opravdu líbila. :) A co kdyby mu nezavolala ta Veronika??
Jana Šenbergerová
22.7.2016 16:38
Hanko, ty jsi také dobrá ranařka. Šel na to chytře, chlapík. Jen trochu zapomněl, že na jídlo je možné uhnat mužského, ale ženu asi sotva. U mě by s vařením neměl šanci. :-)
Květoslava HOUDKOVÁ
22.7.2016 16:27
Ahoj Haničko - seznámit se "přes polívku" - to by snad byla rarita. Já boršč nejím - ani jiné husté/hutné polévky = takové seznámení nehrozí - a ani o to nestojím. Děti mají své rodiny, vnoučata už dospěla - a já jsem tak volná, jako jsem ještě nikdy nebyla! - dělám co chci - kdy chci - jak chci. I když -samozřejmě- vím, že to třeba už nebude na dlouho, ale využít vše, co lze!
Karel Boháček
22.7.2016 13:04
..no a to hlavní jsem tu nenašel ...jak ochutit ten boršč. A hlavně chybí tam smetana ! A co ta lžíce / ty jsou jenom na ozdobu /?
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA