FOTO: autorka
Sacher dort v mém provedení
26. 7. 2016
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Květoslava HOUDKOVÁ
29.7.2016 08:11
Haničko Hejd. - "na oplátku": Vypátrala jsem i tu kavárnu ve Vodičkově ulici (možná, že už znáš?) Je to prý výjimečná kavárna "STYL a INTERIER", Vodičkova 35, Praha 1 -otevř. denně = Po-So 9.30 - 21.00, Ne 9.30 - 20.00 Ve Vodičkově 20 je už dlouho "Měšťanský pivovar". Jenže když tam kdysi sídlily Řemeslnické potřeby/ŘEMPO Praha = moje 1. zaměstnání - po pivovaru ani tušení.
Helena Hejduková
28.7.2016 19:02
Květo, já jsem popleta, na Vodičkově je sice taky cukrárna, ale jinak se jmenuje, je to v té Vítězné. Moc se omlouvám za dezinformaci.
Helena Hejduková
28.7.2016 19:00
takový dort se nepeče jen tak, je to opravdu pro slavnostní příležitost, nebo ho peču na zakázku. pro svůj mslný jazyk mám jiné dobroty, méně náročné, na čas i finance. Jinak recept na korpus jsem použila na pařížský dort a své dceři jsem dělala řezy, které byly s višňovou marmeládou, pařížským krémem a ozdobené višněmi v rumu a říkám tomu Barunčiny řezy.
Hana Rypáčková
27.7.2016 11:11
Taky ho miluji, ale jen jeden kupovanej kousek. A pěkné posezení a vychutnáníčko.Kdo by to snědl?? Ale díky za něj.
Květoslava HOUDKOVÁ
27.7.2016 06:54
Helenko Hejd. - já Sacher určitě patlat nebudu. V předch. článku jsi mi poradila Cukrárnu Savoy, Vodičkova ul.- u názvu je asi omyl. Vyhledavač našel: Hotel Savoy-kavárna,cukrárna v ul. Vítězná - směr Praha-Újezd. Ten hotel znám -zkusím na ten vynikající dort zajít- snad se "trefím" -povím
Eva Balúchová
26.7.2016 22:30
Jste velmi šikovná,váš dort bych si moc ráda dala,ale takové složité pečení bych nedala.Spolupracovníci si určitě pochutnali.
Jana Šenbergerová
26.7.2016 21:59
Do toho bych se s chutí pustila, kdybych ho dostala na talířku ke kávě. Jinak ani náhodou. Jste šikovná. Ať se vám daří!
Alena Tollarová
26.7.2016 19:07
No to je tedy opravdu čokoládová bomba. Ale kdo by si rád jednou za čas nezahřešil? Já teda ano.
Jarmila Komberec Jakubcová
26.7.2016 17:43
Sachr je můj oblíbený dezert, asi bych ho nezvládla upéci ale mohu doporučit hotel Sachr ve Vídní nedalo Vídenské státní opery, kde je v přízemí hotelu skvělá cukrárna s pravým sachr dortem a úžasnou smetanovou kávou. Stoečky bývají většinou obsazené a je nutné si chvilku počkat. Kulinářský zážitek ale stojí za tu chvilku čekání. Cena dortu s kávou se pohybuje okolo 20-25Euro.Já si většinou dávám i oběd - pravý vídeňský řízek. Září budu asi 3 dny ve Vídni a už ted se těším. Jinak díky za recept, věří, že některé šikovné íčkařky dort zvládnou upéci.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA