FOTO: autorka
Dvě opomíjené perly v Zahořanech (Křešice) u Litoměřic
27. 7. 2016
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Miloslava Rýznarová
29.7.2016 08:21
Vážené čtenářky, ráda bych fotografie dodala, neboť ráda fotím, ale tady je dávat neumím. Dám jednu a když chci přidat druhou, smaže se mi ta prvá, zkrátka tomu musím přijt na kloub...jinak dávám fotky na portál: Rajče a i na Turistiku, kde to je bez problémů a tam dám i 40 fotek, tady nevím jak na to. Vím, že fotografování mého výletu dodá článku lepší informovanost, ale bohužel musím někam na odbornou radu! Už jsem je dostala, ale zatím jsem se "Já" k tomu nedostala! Zdravím! Míla
Libuše Hvězdová
27.7.2016 23:12
Dobrý den, paní Miloslavo. napsala jste moc pěkný příspěvek. Já tuto vesnici moc dobře znám, cca 2 km odtamtud jsem se narodila a prožila jsem tam dětství. Osud mě sice zavál skoro o 200 km dál, ale do Litoměřic jezdím, mám tam sourozence a maminku. V budově zámku, o kterém píšete a který je i na Vaší fotografii, bývala hospoda, bývaly tam zábavy i plesy, myslivci tam mívali "poslední leč". Jako svobodná jsem si tam párkrát zatančila. Zanedbaného a nehezky vyhlížejícího, je v té vesnici víc, než jen ten bývalý zámek .Je to velká škoda.
Eva Krausová
27.7.2016 16:03
Miloslavo, škoda, že jste nepřidala pár snímků. Stejně jako Zuzka Pivcová Vás obdivuji, že cestujete sama, ale já to mám někdy podobné, že vyrazím sama nebo s mou fenkou Meginkou, má to své pro i proti, člověk sice není závislý na parťákovi a nemusí se omezovat, na druhé straně je lepší zážitky sdílet s někým. I proto mne mrzí, že na parník příští týden mohu vyrazit jen sama a ne s kámošem ap., už kvůli 100km cestě, na cestách s někým se cítím bezpečněji.
Alena Tollarová
27.7.2016 13:07
Paní Miloslavo, píšete hezky o mém kraji. Podle úvodní fotky je vidět i sama píšete, že fotíte. Moc mi u článku fotky, které by jej dokreslily, chybí. Utopenci v Křešicích jsou docela stylové, protože v roce 2002 Křešice utopeny byly. Doslova.
Hana Rypáčková
27.7.2016 11:08
Vůbec to neznám a fotečky mi velmi chybí...Znám jen Zahořany u Kovářova a písničku:"V Zahořanech na potoce stával mlejn...."
Zuzana Pivcová
27.7.2016 09:51
Velmi Vám fandím, že se dokážete takhle sama vydat. Jsem při cestování taky nejraději sama, abych si mohla vše rozhodnout podle sebe a nemusel na mě eventuálně někdo čekat a přizpůsobovat se, a naopak.
Naděžda Špásová
27.7.2016 09:50
Miloslavo, opravdu detailně popsaný výlet. Na Křešice mám z mládí hodně vzpomínek. Škoda, že jste k tomu nepřidala pár fotek.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA