Dvě opomíjené perly v Zahořanech (Křešice) u Litoměřic
FOTO: autorka

Dvě opomíjené perly v Zahořanech (Křešice) u Litoměřic

27. 7. 2016
Hodnocení:
(5 b. / 3 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Miloslava Rýznarová
Vážené čtenářky, ráda bych fotografie dodala, neboť ráda fotím, ale tady je dávat neumím. Dám jednu a když chci přidat druhou, smaže se mi ta prvá, zkrátka tomu musím přijt na kloub...jinak dávám fotky na portál: Rajče a i na Turistiku, kde to je bez problémů a tam dám i 40 fotek, tady nevím jak na to. Vím, že fotografování mého výletu dodá článku lepší informovanost, ale bohužel musím někam na odbornou radu! Už jsem je dostala, ale zatím jsem se "Já" k tomu nedostala! Zdravím! Míla
Libuše Hvězdová
Dobrý den, paní Miloslavo. napsala jste moc pěkný příspěvek. Já tuto vesnici moc dobře znám, cca 2 km odtamtud jsem se narodila a prožila jsem tam dětství. Osud mě sice zavál skoro o 200 km dál, ale do Litoměřic jezdím, mám tam sourozence a maminku. V budově zámku, o kterém píšete a který je i na Vaší fotografii, bývala hospoda, bývaly tam zábavy i plesy, myslivci tam mívali "poslední leč". Jako svobodná jsem si tam párkrát zatančila. Zanedbaného a nehezky vyhlížejícího, je v té vesnici víc, než jen ten bývalý zámek .Je to velká škoda.
Karel Boháček
Nevím, stále je pořád u nás tolik ruin až srdce z toho bolí ...
Eva Krausová
Miloslavo, škoda, že jste nepřidala pár snímků. Stejně jako Zuzka Pivcová Vás obdivuji, že cestujete sama, ale já to mám někdy podobné, že vyrazím sama nebo s mou fenkou Meginkou, má to své pro i proti, člověk sice není závislý na parťákovi a nemusí se omezovat, na druhé straně je lepší zážitky sdílet s někým. I proto mne mrzí, že na parník příští týden mohu vyrazit jen sama a ne s kámošem ap., už kvůli 100km cestě, na cestách s někým se cítím bezpečněji.
Alena Tollarová
Paní Miloslavo, píšete hezky o mém kraji. Podle úvodní fotky je vidět i sama píšete, že fotíte. Moc mi u článku fotky, které by jej dokreslily, chybí. Utopenci v Křešicích jsou docela stylové, protože v roce 2002 Křešice utopeny byly. Doslova.
Hana Rypáčková
Vůbec to neznám a fotečky mi velmi chybí...Znám jen Zahořany u Kovářova a písničku:"V Zahořanech na potoce stával mlejn...."
Zuzana Pivcová
Velmi Vám fandím, že se dokážete takhle sama vydat. Jsem při cestování taky nejraději sama, abych si mohla vše rozhodnout podle sebe a nemusel na mě eventuálně někdo čekat a přizpůsobovat se, a naopak.
Naděžda Špásová
Miloslavo, opravdu detailně popsaný výlet. Na Křešice mám z mládí hodně vzpomínek. Škoda, že jste k tomu nepřidala pár fotek.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

19%