Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Jiří Libánský
6.8.2016 22:44
Fotka je trapně přehnaná a nepovedená retuš. To je vidět na první pohled. Ale na druhou stranu stejně trapně přehnaná a nepovedená retuš státníka visí v úředních místnostech. Možná už to za ostudné považuji jen já. Třeba už je to běžná praxe.
ivana kosťunová
5.8.2016 08:39
Hana Zagorová obohatila naši popovou hudbu o kvalitní písně s kvalitními texty, které si někdy i sama psala, a hlavně o trochu neobvyklý citlivý způsob interpretace. Škoda, že se dál už muzikantsky nevyvíjela. V současné době už mi nic neříká. A její fota ? Zvláště na té spodní fotografii mi připomíná žolíka z karetní hry.
Zdenka Jírová
5.8.2016 00:13
Hanku mám ráda a přeji ji k 70.nám ještě hodně hezkých písniček.
Zuzana Pivcová
4.8.2016 19:28
Je to fotka rovnající se té od Catherine D. u článku o hvězdách, které neumějí stárnout. U všech těch "celebrit" je to vpodstatě stejné. Žijí jen z dávných písniček. No a mladí je znají hlavně proto, že je rozhlasové stanice neustále takhle prezentují - Hanka, Helena a další, jako kdyby to byli málem vrstevníci. Nikdo nepřizná svou současnou skutečnou podobu a své pěvecké umění.
Anna Čípová
4.8.2016 17:46
Některé starší písmičky si ráda poslechnu. A na fotce vypadá jako vosková panenka, s retuší to fotograf přehnal..
Elena Valeriánová
4.8.2016 16:32
Proč není na titulce současná fotka, když je to pro seniorský portál? Měli jsme a máme rádi její písničky, ty dřívější, žádnou novou neznám.
Karel Boháček
4.8.2016 13:34
Hanku jsem měl rád za mlada, teď ji nemusím, asi to je tím věčným /pro mne falešným/ úsměvem.