FOTO: autorka
Glosa: Tři oříšky
3. 8. 2016
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Anna Čípová
4.8.2016 08:25
Paní Hano, pěkné povídání. Škoda, že nelze koupit zdravé nohy. Ráda bych vám na ně přispěla.
Zdenka Jírová
4.8.2016 01:03
Vtipně napsané, já bych si také přála mít zdravé nohy, abych mohla zase chodit po cestách i necestách. Takový oříšek jsem ale zatím nenašla.
Alena Várošová
3.8.2016 19:01
Pěkná pohádka,sice bez splněných přání.No neměla to ta Popelka lepší,ta dostala asi zdravé oříšky se vším všudy.Přeji Vám Hanko zdravé nohy ale i hlavně zdraví.
Jarmila Komberec Jakubcová
3.8.2016 12:23
Milá Haničko - Popelko přeji ti zdravé nožičky a hodně inspirace k psaní báječných povídek
Karel Boháček
3.8.2016 11:45
Co já se jen jich rozlouskal a pořád nic ...asi byl fakt určen jen pro Popelku a ne pro nějakého popeláka ze šachet .
Hana Rypáčková
3.8.2016 11:02
Moc ti to sluší, Hani. A cvrnknul ti o klobouček? Ne? O ucho to asi proto ten červík. Letos je oříšků spousta, ale asi nebudou plnit přání,vylezou z nich červíci.. Přeji ti uzdravené nožičky.
Zuzana Pivcová
3.8.2016 10:20
Já myslím, že pro Tebe jsou hezké i ty samotné oříšky, ovšem bez červíků. I bez těch občas nasazených v hlavě. :-)
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA