Sever z jiného pohledu
FOTO: autorka

Sever z jiného pohledu

4. 8. 2016
cestování
Hodnocení:
(5 b. / 4 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Hana Rypáčková
Dovedu si dobře představit, co to obnáší Hanko. Jsi dobrá...
Hana Práglová
Heli,DÍKY A SMEKÁM!!! Příště budu vše kontrolovat raději u vlaku!!:)
Helenka Vambleki
My jsme rádi, že Hanku máme a nikomu ji neprodáme. Nebýt jejího nápadu, tak se tam na sever asi nepodívám - a že budu mít zdravotní problémy jsme netušili nikdo ještě v den odjezdu ráno. Zájezd byl opravdu sqělý a starosti s přípravou Hance ani trochu nezávidím. Přípravu i přes potíže zvládla a vše dobře dopadlo. Jo - já slibuju, že příště už doklady doma nenechám, byla to opravdu horká chvíle hrůzy, ale krásné vzpomínky na hřejivý sever ji už hned druhý den převálcovaly a ty jsou trvalé a hned tak je nic a nikdo z paměti nevymete :-)
Marie Novotná
Předem musím říci,že vnoučata už nejsou mimina.16,16 a 12.Hodnocení dovolené s touto skupinou lidí bylo od všech vnoučat-a já se s radostí připojuji-jediné jednohlasně vyslovené slovo SKVĚLÁ !!!!!! A to všechno díky Hance.DÍKY ZA TO ŽE JSI.
Alena Várošová
Ráda jsem si Váš článek obětavá Hani přečetla a patří vám určitě za včechny velikánské poděkování.Dovedu si představit,co to vše obnáší,aby byli všihni spokojen a nikomu se nic nestalo.
Jarmila Komberec Jakubcová
Milá Hanko, máš můj velký obdiv, protože zařizování zájezdu není rozhodně lehké. Navíc každý účastník zájezdu je jiný a pokud si ještě někdo třeba zapomene doma cestovní doklady, léky a další nezbytnosti je to o to horší.Pokud budeš pořádat příští rok zájezd ráda s tebou pojedu, protože vím, že bych se mohla spolehnout na čestného a správného člověka.
Marie Seitlová
Chtěla bych touto cestou poděkovat Hance, že nám zařídila krásnou poznávací dovolenou ve Švédsku. Hani mooooooc díííííky. Vím, že jsi s tím měla hodně starostí, ale ty to ráda pro fajn lidi děláš. Většina byla hodně spokojená a na problémy Hani zapomeň. Příští rok zase něco podnikneme.
Zuzana Pivcová
Hanko, je dobře, žes tu zveřejnila i vše, co zájezdu předcházelo. Tedy, cos musela vše vyřídit Ty. Nemyslím teď nikoho konkrétního z cestovatelů, protože je až na výjimky neznám, ale z vlastních cest vím, kolik se kde najde různých reptalů. Ono je něco jiného přijít k hotovému a jen poznávat, relaxovat a hodnotit ze všech stran, a něco jiného to všem takhle předem umožnit. Ty jsi velmi skromná. Ano, je to dobrá vlastnost. Ale měli by to vzít v úvahu i ostatní. Ale jak jsem četla u Helenky, tak se semtam nějaký problém ze strany lidí našel - viz třeba placené vstupenky.
Anna Čípová
Hanko, myslet půl roku na tolik věcí a žít v obavách, zda vše klapne, to vyžaduje pevné nervy a kus umu. Smekám. Hlavně, že byli účastníci spokojení a všichni se vrátili zdraví.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden

Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

20%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

19%