FOTO: autorka
Prázdninová reportáž: Hugo, Leon, Bobo a já:
6. 8. 2016
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Lenka Hudečková
9.8.2016 06:59
Helenko, krásné, až mě z článku mrazí. Skoro Ti závidím ty medvědy, to víš, jsou mojí láskou...(ale jak víš, tak spíše ti plyšoví)....Užila sis krásný zážitek... :-) :-) :-)
Zuzana Pivcová
7.8.2016 20:02
Články o zvířatech všeho druhu, zvláště pak veselé a vtipné, mě vždy dostanou!
Květoslava HOUDKOVÁ
7.8.2016 06:01
Helenko - díky! Můj Filip svým "detektivním čichem" vypátral adresu toho pana chovatele, mail = zeptám se, zda bych mohla navštívit? Vím už i dopravu autobusem z Prahy (event. s rodinou autem). Pro film apod. chovají a připravují zvířata také na farmě "U Merlina" (článek jsem už psala do "í"čka - je asi v Cestování).
Helena Votíková
6.8.2016 20:33
Zdenko, místo jsem neuváděla proto, že to není úplně veřejné místo a dostala jsem se sem zcela náhodou. Přidávám odkaz na webové stránky: http://www.animalactors.info/exoticka-zvirata-o-nas.htm
Naděžda Špásová
6.8.2016 20:15
Helo, to by se mi taky líbilo a vůbec mi nevadí, že nevím, kde to bylo. Fotečky bezva. *****
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA