Ilustrační foto: pixabay.com
Olympijský dvanáctiboj Fanouše Hovorky
13. 8. 2016
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
František MENDLÍK
20.8.2016 19:31
Dnešním dnem Fanouš vítězně ukončil Olympijský dvanáctiboj! Jako generál po bitvě pravil:,,Byla to prkotina!" Medaili si však nepřidělil. Jakožto vyznavač Olympijské myšlenky nemá na medaili právo, neboť je profesionál!
Jarmila Komberec Jakubcová
14.8.2016 16:52
Františku třeba Vás paní vedoucí má opravdu ráda, jen neví jak na to. Ale v každém případě Vám držím palečky. Vy to dáte.
František MENDLÍK
14.8.2016 16:51
Jsem netypický hrdina. Mohl bych těžit z toho, že jsem nikdy nebyl ve straně a podléhalo nátlaku. Houby s octem. Do strany mne nechtěli. Také nekouřím. Nikoliv z pevné vůle, ale cigarety mi nechutnají.
František MENDLÍK
14.8.2016 16:47
Stojím tam za prachy. Co bych to nepřiznal. Mohl bych předvádět pevnou vůli a smysl pro povinnost. Paní vedoucí neustále ..toho dědka"pozoruje a čeká, že se na mně podepíše únava. To se načeká! Namlouvám si, že mne sleduje z lásky a nemůže ze mne spustit oči, jak mi to sluší!
Soňa Prachfeldová
13.8.2016 22:00
Pane Františku, u mě jste vítěz už teď a kardiostimulátor to jistí a možná přidá paní vedoucí super parfém jako ocenění :-)
Jarmila Komberec Jakubcová
13.8.2016 19:51
Pane Františku přeji Vám abyste ten dvanáctiboj vydržel a získal pomyslné "zlato". Já mám parfumerie moc ráda, často je navštěvuji, ale 12 hodin bych tam nezvládla. A ještě Vám zbyl čas k napsání článku. Doufá, že nám sdělíte jak to dopadlo a jak Brandejs si užil OH v Riu.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA