FOTO: autorka
Masada: jeden z největších symbolů státu Izrael
13. 8. 2016
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Anna Čípová
14.8.2016 06:15
Opět moc zajímavé čtení. Děkuji za přiblížení zajímavých míst. Už se těším na další reportáže.
Elena Valeriánová
13.8.2016 21:45
Děkuji. Tou kvalitní silnicí je ta Hadí stezka? Jarmilko, jezdíš s cestovkou na tyto zájezdy, máš nějakou oblíbenou?
Hana Rypáčková
13.8.2016 19:59
Velmi se mi to líbí, o historii Masady se zajímám. Lanovkou vidˇ! Hadí stezka je náročná... To mám jen vyčtené. Ještě , že tě tu Jarmilo máme..
VANDA Blaškovič
13.8.2016 14:51
Jarmilo, tak to nechápu – k těm chrámům na úvodní fotografii se dostaneš celkem snadno po silnici?? Tomu bych snad ani nevěřila…napiš. Ahoj. Moc zajímavé. Děkuji.
Jitka Chodorová
13.8.2016 13:24
Jarmilko, opravdu zajímavé čtení, krásné fotky, přiblížila jsi nám jeden kout světa, o kterém já neměla ani ponětí, a myslím si, že nejen já. Tak ti moc děkuji.
Vladka Steinová
13.8.2016 13:19
Jarmila nám ve své skvělé reportáži přiblížila výjimečnost pevnosti Masada spolu s výjimečným příběhem židovských rebelů, kteří raději zvolili kolektivní sebevraždu, než by padli do otroctví.Na podkladě těchto historických událostí z 1.st.n.l. natočil americký režisér Boris Sagal v r. 1981 seriál Masada s Peterem O´Toolem v hlavní roli s krásnou a podmanivou hudbou Jerryho Goldsmitha.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA