FOTO: autorka
Tchýně
16. 8. 2016
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Zuzana Pivcová
21.8.2016 20:01
Kdysi jsem napsala vyprávění Říkala jsem jí Maminko. Jinak mohu z osobní zkušenosti těžko něco dodat, ale je fakt, že znám případ, kdy se po tragické smrti partnera přátelila dcera mé kolegyně i nadále se svou "tchýní", která ji přijala i s novým partnerem velmi hezky.
Květoslava HOUDKOVÁ
20.8.2016 08:59
Zeť neříkal tchýně, ale mami, v souvislosti s věkem jsem teď -pro obě rodiny- babi. (K tomu úvod. obrázku ještě jeden názor, že "tchýně a uzený je nejlepší studený"). Ale když babičce (matka býv.manžela) dovezete 150 km (vlakem) ukázat 1. vnoučka - a ona za to ještě vynadá, tak to -pro mne- tedy tchýně byla!
Zdenka Hillová
19.8.2016 12:00
Nemám ráda slovo tchýně já měla hodnou říkala jsem ji mami ráda k nám chodila my k ní i naše děti
Hana Šimková
17.8.2016 13:34
Úplně se mi z toho zbláznil počítač a napsal to pětkrát. Tak se omlouvám i za to.
Hana Šimková
17.8.2016 13:31
Úplně jste mne roztrhali na kusy. Už nic neříkám, ale stejně ty sprosté , hrubé a popnižující vtipy nesnáší.
Hana Šimková
Úplně jste mne roztrhali na kusy. Už nic neříkám, ale stejně ty sprosté , hrubé a popnižující vtipy nesnáší.
Hana Šimková
Hana Šimková
Hana Šimková
Jitka Prušová
17.8.2016 13:18
s mojí milovanou tchýní, která nás bohužel vloni opustila, když se nám zachtělo se navzájem špičkovat oslovovaly jsme se schválně tchýně, snacho , a to ještě s patřičnými grimasami. Můj zeť , Angličan, mi kdysi na můj dotaz, jak se anglicky řekne tchýně se sladkým úsměvem odvětil: Witch (čarodějnice)- poprskala jsem si smíchy tričko. Berte prostě vtipy s nadhledem a hlavně si to neberte osobně, já jako blondýna od přirody s gustem vypravuju vtipy o blondýnách...
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA