Velká olympijská tipovačka zná své vítěze!
21. 8. 2016
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
LENKA VORÁŘOVÁ
23.8.2016 13:31
Gratuluji jak úžasným olympionikům za reprezentaci naší malé zemičky, tak také úspěšným tipérům v této soutěži. Ačkoliv jsem se zapojila až téměř v polovině (na dovolené jsem tipovat nemohla), přesto jsem nějaké bodíky nastřádala a jsem za to moc ráda. Už se těším na další báječné soutěžení :)
Jana Šenbergerová
22.8.2016 12:13
Gratuluji úspěšným tipujícím i olympionikům. 10 medailí je na zemi naší velikosti pěkný výsledek. Na paralympiádě budou mít své želízko v ohni i Zlaté Hory.
Dana Kolářová
22.8.2016 09:39
Blahopřeji vítězům sportovním, tipujícím k výsledkům, redakci k dobrým nápadům a dalšímu tipování na portálu i60 zdar!
Anna Čípová
22.8.2016 06:19
Gratuluji vítězům. Redakci děkuji za možnost sledovat olympijské dění na íčku.
Dagmar Králová
21.8.2016 23:00
Také gratulujeme vítězům. Správně jsme doma tipovali jen jednu zlatou medaili, ale mysleli jsme, že ji získá Kvitová.V oštěpu zůstala Špotáková jen 12 cm za stříbrnou medailí a jen 2 cm před čtvrtou Polkou. Bylo hodně překvapivých výsledků a několik dní jsme doma tipování vynechali. To je sport 8-)
Jitka Chodorová
21.8.2016 21:16
Taky blahopřeji olympionikům, ale i našim vítězům v tipovačce, která byla tentokrát hodně náročná, mě samotnou jsem potěšila z 5.-6.místa, které jsem nakonec obsadila, a před těmi lepšími se skláním.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA