Šikovný pomocník v kuchyni
26. 8. 2016
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jiří Libánský
26.8.2016 21:23
Já když vidím podobné vehementy, první co mne napadne je "další krám do kuchyně". Takových už bylo. Různé šunkovary, odšťavňovače, odpeckovávače, kráječe, jogurtovače atd. Vše co za začátku bylo s nadšením používáno, skončilo nakonec po několika měsících na horních policích ve špajzu a za několik let skončilo i v popelnici. Už jsem poučen. Už žádné převratné a revoluční kráječe. A to, co vidím v TV reklamách to jsou evidentně předražené šunty už od pohledu. Zvláště když slyším ty pouťové vyvolavače jakým způsobem popisují úžasné vlastnosti zboží, stačí mi to, abych si udělal o kvalitě a účelnosti výrobku představu.
Lenka Hudečková
26.8.2016 17:34
Jituško, je to šikovné, hlavně, když to budeš využívat (já mám obavy, že u nás by to za pár týdnů již leželo nevyužité) :-)
Zuzana Pivcová
26.8.2016 17:15
Jitko, moje kolegyně si tenhle přístroj také objednala (za těch 1000 Kč), ale pak ho dost naštvaně vrátila. Vím, že jí tam radila další s reklamací, ale jelikož se o takovéhle pomocníky v domácnosti (moje chyba) moc nezajímám, tak přesně nevím, o co šlo. Snad, že to umí jen špagety a ona chtěla jiný krouhač. Asi neměla ty nástavce. Ale ostatní, nedejte se mou poznámkou odradit.
Jana Slavíková
26.8.2016 16:36
Mám podobnou udělávku za 240 Kč. Vypadá to jako velké ořezávátko na tužky, netočí se kličkou, ale cuketou či jinou zeleninou a nastavit se dají širší či tenčí nudle.
Jiří Hudeček
26.8.2016 15:57
Jituš, každý pomocník v kuchyni je dobrý. Myslím, že by se nám také hodil jelikož taková jídla také děláme.
Naděžda Špásová
26.8.2016 14:39
Viděla jsem na to reklamu v TV, ale zdá se mi to dost drahé. Musím přiznat, že se mi to taky líbilo.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA