Poprázdninové rozjímání
FOTO: archiv autorky

Poprázdninové rozjímání

27. 8. 2016
Můj příběh
Hodnocení:
(5 b. / 12 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Eva Mužíková
Helčo, Tvůj smysl pro humor je nepřekonatelný. Pobavila jsem se:)))))
Jitka Prušová
chachá, cítím s vámi, protože podobnou anabází s veškama jsem si předloni prošla i já, jen to čtu- už mě svědí palice! vnouček , tenkrát ještě s krásnými kudrnatými dlouhými vlásky ,přitáhl vešky ze školky a protože s ním sdílím lože, když spí u mne, přelezly i na mne. 2 měsíce jsme s nimi bojovali, protože současný dostupný prostředky na hubení těhle potvor jsou podle předepsaných evropských norem tak slaboučký ( aby aplikace proboha nezpůsobila néjaký pupínky na dětský hlavičce), že jsou tím pádem prakticky neučinný- zlatý petrolín z dob našeho dětství! Nakonec jsem na radu prodavačky v drogerii koupila psí šampon proti parazitům a pak konečně bylo po problému.
Jana Šenbergerová
Heli, stačí vidět fotku, ani číst bych nemusela, abych se smála. Co ty všechno nepřitahuješ! :-)
Libor Farský
No vida, takže přece jen existují situace ze kterých vycházejí snáze plešatí muži ! To mne dosud nenapadlo.
Hana Rypáčková
Našla jsem dnes ve vyprané cíše jednu ponožku.Hned jsem to nahlásila, aby ji nehledali...Vešky ne. V tvém podání to je veselé .
Jarmila Komberec Jakubcová
Helenko přeji krásnou dovolenou bez "zvířátek". Zvládla jsi to skvěle, přiznám se, že být na tvém místě byla bych dost bezradná a ty ještě o tom napíšeš skvělou reportáž.
Drahomíra Stínilová
Jsem ráda, že nejsem já sama sobecká babička.Mám sice jednu vnučku, kterou miluju, ale dcera má pocit, že když ji odváží po měsíci a půl za velkou louži, neprojevuji takovou lítost, jakou bych měla. Vši jsem tedy ještě neměla, ale několik rozbitých a přímo vyražených brýlí z nosu, rozbitou vzácnou mísu na ovoce, kterou jsem tak milovala. A předevčírem bodnutí sršně, ale to je moje blbost, protože hrabat shnilé hrušky v největším pařáku je sebevražda. Zanedbanou zahradu není taky lehké dát dohromady. A hračkový bordel se sám neuklidí. Moc pěkná reportáž , fakt jsem s pobavila.
Marie Seitlová
Heli, krásné rozjímání. znám také z práce. Ale s tebou jsem se dnes pobavila, díky.
Alena Tollarová
Helenko, moc Ti to sluší! Ty máš bílou klávesnici? Pěkně jsem si početla, když si vešky nemáme. Zato tu zrovna máme dvě vnoučátka. Škoda, že jsi nepřidala makrofotku těch návštěvnic. A neboj, té Tvé nálepky se nejspíš zbavíš dřív než já té svojí!
Hana Práglová
Heli,vši byli,jsou a zaručeně ještě spoustu let budou!!! Já tyto případy zažila mnohokrát v práci-ve školce!!! Pomáhal Ortosan ! Pro lidi!!! Když nebyl PRO LIDI,kupovali jsme psí !!! Dokonce i ve školách v přírodě!!! Nic si nedělej z řečí snachy---každý jsme jinačí !!!! Vši nejsou nevyléčitelná nemoc!!! A důležité je,že děti byli nadšené a spokojené!!! Do začátku šk.roku je možnost hlavu řádně vyčistit!.Klídek.Nesežerou tě a o ostatních si mysli své!!!

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

19%