FOTO: archiv autorky
Poprázdninové rozjímání
27. 8. 2016
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jitka Prušová
28.8.2016 20:07
chachá, cítím s vámi, protože podobnou anabází s veškama jsem si předloni prošla i já, jen to čtu- už mě svědí palice! vnouček , tenkrát ještě s krásnými kudrnatými dlouhými vlásky ,přitáhl vešky ze školky a protože s ním sdílím lože, když spí u mne, přelezly i na mne. 2 měsíce jsme s nimi bojovali, protože současný dostupný prostředky na hubení těhle potvor jsou podle předepsaných evropských norem tak slaboučký ( aby aplikace proboha nezpůsobila néjaký pupínky na dětský hlavičce), že jsou tím pádem prakticky neučinný- zlatý petrolín z dob našeho dětství! Nakonec jsem na radu prodavačky v drogerii koupila psí šampon proti parazitům a pak konečně bylo po problému.
Jana Šenbergerová
28.8.2016 18:17
Heli, stačí vidět fotku, ani číst bych nemusela, abych se smála. Co ty všechno nepřitahuješ! :-)
Libor Farský
28.8.2016 13:54
No vida, takže přece jen existují situace ze kterých vycházejí snáze plešatí muži ! To mne dosud nenapadlo.
Hana Rypáčková
28.8.2016 13:24
Našla jsem dnes ve vyprané cíše jednu ponožku.Hned jsem to nahlásila, aby ji nehledali...Vešky ne. V tvém podání to je veselé .
Jarmila Komberec Jakubcová
28.8.2016 08:15
Helenko přeji krásnou dovolenou bez "zvířátek". Zvládla jsi to skvěle, přiznám se, že být na tvém místě byla bych dost bezradná a ty ještě o tom napíšeš skvělou reportáž.
Drahomíra Stínilová
28.8.2016 00:09
Jsem ráda, že nejsem já sama sobecká babička.Mám sice jednu vnučku, kterou miluju, ale dcera má pocit, že když ji odváží po měsíci a půl za velkou louži, neprojevuji takovou lítost, jakou bych měla. Vši jsem tedy ještě neměla, ale několik rozbitých a přímo vyražených brýlí z nosu, rozbitou vzácnou mísu na ovoce, kterou jsem tak milovala. A předevčírem bodnutí sršně, ale to je moje blbost, protože hrabat shnilé hrušky v největším pařáku je sebevražda. Zanedbanou zahradu není taky lehké dát dohromady. A hračkový bordel se sám neuklidí. Moc pěkná reportáž , fakt jsem s pobavila.
Marie Seitlová
27.8.2016 22:40
Heli, krásné rozjímání. znám také z práce.
Ale s tebou jsem se dnes pobavila, díky.
Alena Tollarová
27.8.2016 21:20
Helenko, moc Ti to sluší! Ty máš bílou klávesnici? Pěkně jsem si početla, když si vešky nemáme. Zato tu zrovna máme dvě vnoučátka. Škoda, že jsi nepřidala makrofotku těch návštěvnic. A neboj, té Tvé nálepky se nejspíš zbavíš dřív než já té svojí!
Hana Práglová
27.8.2016 20:38
Heli,vši byli,jsou a zaručeně ještě spoustu let budou!!! Já tyto případy zažila mnohokrát v práci-ve školce!!! Pomáhal Ortosan ! Pro lidi!!! Když nebyl PRO LIDI,kupovali jsme psí !!! Dokonce i ve školách v přírodě!!! Nic si nedělej z řečí snachy---každý jsme jinačí !!!! Vši nejsou nevyléčitelná nemoc!!! A důležité je,že děti byli nadšené a spokojené!!! Do začátku šk.roku je možnost hlavu řádně vyčistit!.Klídek.Nesežerou tě a o ostatních si mysli své!!!
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA