FOTO: archiv autorky
Vzpomínky na mládí
28. 8. 2016
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Danuše Brázdová
29.8.2016 13:08
Všem Vám děkuji za vyjádření k článku a na všechny otázky odpovídám : Je to z knihy, která je určena jen mým dětem. V krasojízdě jsem se také zúčastnila mistrovství republiky a skončila jsem třetí.. Dnes /po úrazu a po operaci páteře/ už nedokážu skoro ani chodit, natož jezdit na kole bez držení... Mistryní republiky byla Andulka Matoušková z Němčic na Hané... a paní Jírová, Váš článek si určitě přečtu !
Naděžda Špásová
29.8.2016 10:09
Dano, připoměla jste mi moje mládí. Krasojízdu jsem dělala několik let a nebyla jsem špatná. Jen mě dost brzdila tréma. A moje kamarádka byla i na mistrovství republiky. Jsou to hezké vzpomínky. *****
Zdenka Jírová
29.8.2016 00:44
Popsala jste svůj první pobyt v NSR naprosto pravdivě, byla jsem tam poprvé v roce 1965 na návštěvě u manželových příbuzných. Spali jsme v Norimberku a druhý den jeki dál na jih až ke švýcarským hranicím. Byli jsme jak u vyjevení ze všeho právě tak, jak píšete. Trochu jsem to popsala ve svém článku Epizoda z nádraží.
Eva Balúchová
28.8.2016 23:15
U nás asi dělali taky nábor,protože byla krasojízda děvčat docela úspěšná.Mám pocit,že jsme měly i nějakou mistryni.Je to náročný ale krásný sport.
Hana Rypáčková
28.8.2016 22:16
Pěkné vzpomínky, znala jsem jen kolovou a akrobacii vůbec. Zajímavý sportík. A ještě Dano praktikuješ nějaké prvky v jízdě na kole.? Třeba jízdu bez držení ??
Zuzana Pivcová
28.8.2016 18:20
Neumím ani na kole, natož krasojízdu. Ale Vaše vyprávění se mi moc líbilo, včetně té pasáže o trenérovi. :-)
Jana Šenbergerová
28.8.2016 18:07
Pěkné vzpomínky. Na kole jezdím ráda, ale na krasojízdu bych si ani jako mladá asi netroufla. Předpokládám, že knihu jste napsala vy. Jak se jmenuje?
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA