Ilustrační foto: pixabay.com
Má poslední maturita s výzvou studentům
8. 9. 2016
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Eva Mužíková
11.9.2016 13:02
Libore, k Tvým příspěvkům se jako k jediným " chovám" zvláštně. Podívám se na délku, pak na ohlasy vedle a teprve pak začnu číst Tvá slova. Někdy dočtu až dokonce, někdy to vzdám. Tentokrát jsem vydržela číst do poslední věty, pochopila jsem, že se jedná o humor Tobě vlastní. Jelikož bych nic podobného nedokázala vytvořit, svůj názor psát nebudu. Prostě beru Tě tak jak Tě znám:)))
Jitka Havlová
10.9.2016 18:00
Ahoj Liborku, už jsme si , zdá se, na tvůj styl psaní zvykli a přijímáme ho, to je, myslím, hlavní. Znáš přísloví, které říká, že staří si vždycky myslí, že ten lepší svět s nimi odchází, zatímco mladí jsou přesvědčeni, že lepší svět s nimi přichází? To asi platí...
Alena Várošová
10.9.2016 12:56
Libore, i když to byl dlouhý článek i třeba mišmaš,ráda jsem si jej přečetla.Díky
Květoslava HOUDKOVÁ
10.9.2016 07:28
Tato "litánie" je až nestravitelná - lépe by se četly i chápaly články kratší.
Libor Farský
9.9.2016 11:10
Děkuji, děvčata za pochopení. Má záliba v kombinování věcí vážných s naprostými nesmysly je už prostě mým handicapem, pro mnohé čtenáře nepřijatelným. Marcelko ano, závěrečná řeč je z originálu na listu papíru, neboť jsem ji chtěl ještě zopakovat i v jiné třídě, kde jsem učil pozemní stavitelství.
Marcela Pivcová
9.9.2016 10:18
Libore, předpokládám, že je to Tvoje skutečná závěrečná řeč, která se na nějakém vytrženém listu ze sešitu na přípravy dochovala do současnosti. Kdybych byla mezi Tvými studenty, také bych se upřímně zasmála a bouřlivě bych Ti zatleskala. Mé proslovy k vycházejícím žákům byly o poznání kratší a obsahově o mnoho chudší - byly tehdy určeny žákům 8. nebo 9. třídy. Mnozí z nich mne však i po létech dokážou potěšit tím, že se ke mně alespoň někde přihlásí.
Naděžda Špásová
9.9.2016 09:43
Liborku, dočetla jsem to až do konce. Tvoje nadsázka je bohulibá a u našich tmavších spoluobčanů jsi to vystihl dokonale. Jen by si to měli přečíst ti mladí. My už toho s plozením moc neuděláme. Jako vždy za 5 *****.
Hana Rypáčková
9.9.2016 08:15
Ano, pobavila jsem s. Mí první žáčci jsou šedesátníci a na srazu jsem slyšela:"Která to je, ta s námi chodila?"
Jinak jsem pro množení hodnoty vytvářejících lidí. A je jich dost. Flákači jsou jaksi víc vidět. Docela se nám to daří. A mladým říkám:"Cestujte, dokud na to máte fyzičku- tím se nejlépe vzděláváte".
Jo, Liborek se nebere tak vážně, je to bavič...A splňuje to.
Zuzana Pivcová
9.9.2016 07:37
No, já sice Liborova studentka nejsem, ale pochopila jsem taky, že je to míněno s jemu vlastním humorem, který sice nemusí každému sedět. ale na každý pád to nemyslel vážně. :-D
Libor Farský
9.9.2016 00:26
Pane Libánský, moji studenti vždy poznali co myslím vážně a čím je chci jen pobavit. Ti mě ovšem znali déle než Vy.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA