Má poslední maturita s výzvou studentům
Ilustrační foto: pixabay.com

Má poslední maturita s výzvou studentům

8. 9. 2016
Učitel v nesnázích
Autor: Libor Farský
Hodnocení:
(4.6 b. / 5 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Eva Mužíková
Libore, k Tvým příspěvkům se jako k jediným " chovám" zvláštně. Podívám se na délku, pak na ohlasy vedle a teprve pak začnu číst Tvá slova. Někdy dočtu až dokonce, někdy to vzdám. Tentokrát jsem vydržela číst do poslední věty, pochopila jsem, že se jedná o humor Tobě vlastní. Jelikož bych nic podobného nedokázala vytvořit, svůj názor psát nebudu. Prostě beru Tě tak jak Tě znám:)))
Jitka Havlová
Ahoj Liborku, už jsme si , zdá se, na tvůj styl psaní zvykli a přijímáme ho, to je, myslím, hlavní. Znáš přísloví, které říká, že staří si vždycky myslí, že ten lepší svět s nimi odchází, zatímco mladí jsou přesvědčeni, že lepší svět s nimi přichází? To asi platí...
Alena Várošová
Libore, i když to byl dlouhý článek i třeba mišmaš,ráda jsem si jej přečetla.Díky
Květoslava HOUDKOVÁ
Tato "litánie" je až nestravitelná - lépe by se četly i chápaly články kratší.
Libor Farský
Děkuji, děvčata za pochopení. Má záliba v kombinování věcí vážných s naprostými nesmysly je už prostě mým handicapem, pro mnohé čtenáře nepřijatelným. Marcelko ano, závěrečná řeč je z originálu na listu papíru, neboť jsem ji chtěl ještě zopakovat i v jiné třídě, kde jsem učil pozemní stavitelství.
Marcela Pivcová
Libore, předpokládám, že je to Tvoje skutečná závěrečná řeč, která se na nějakém vytrženém listu ze sešitu na přípravy dochovala do současnosti. Kdybych byla mezi Tvými studenty, také bych se upřímně zasmála a bouřlivě bych Ti zatleskala. Mé proslovy k vycházejícím žákům byly o poznání kratší a obsahově o mnoho chudší - byly tehdy určeny žákům 8. nebo 9. třídy. Mnozí z nich mne však i po létech dokážou potěšit tím, že se ke mně alespoň někde přihlásí.
Naděžda Špásová
Liborku, dočetla jsem to až do konce. Tvoje nadsázka je bohulibá a u našich tmavších spoluobčanů jsi to vystihl dokonale. Jen by si to měli přečíst ti mladí. My už toho s plozením moc neuděláme. Jako vždy za 5 *****.
Hana Rypáčková
Ano, pobavila jsem s. Mí první žáčci jsou šedesátníci a na srazu jsem slyšela:"Která to je, ta s námi chodila?" Jinak jsem pro množení hodnoty vytvářejících lidí. A je jich dost. Flákači jsou jaksi víc vidět. Docela se nám to daří. A mladým říkám:"Cestujte, dokud na to máte fyzičku- tím se nejlépe vzděláváte". Jo, Liborek se nebere tak vážně, je to bavič...A splňuje to.
Zuzana Pivcová
No, já sice Liborova studentka nejsem, ale pochopila jsem taky, že je to míněno s jemu vlastním humorem, který sice nemusí každému sedět. ale na každý pád to nemyslel vážně. :-D
Libor Farský
Pane Libánský, moji studenti vždy poznali co myslím vážně a čím je chci jen pobavit. Ti mě ovšem znali déle než Vy.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

19%