Alena Várošová
7.9.2016 08:56
A ještě něco doplním. Pohádky mívají dobrý konec, skutečný život záleží jen a jen na jednotlivé „babce.a dědkovi." A tak pro rozumné,p
řející a možná ještě váhající“ babky“mám vzkaz.
Zapracujte na sobě! Vyplatí se to.
Každý mužský se za vámi ohlédne s jiskrou v oku.
Už jen pro tu jejich radost jim to, milé dámy, dopřejme!
I když popěvek Měla babka, čtyři jabka také není k zahození.
Takže dámy, ani si neumíte představit, jaká byla při natáčení s Danuší legrace a pohoda,jsem docela zvyklá na "kamery" ze soutěže Eurobabička, ale toto bylo zase úplně něco jiného. Nebudete mi věřit, ale pro mne bylo už nějak těžké se přeměnit v tu babku. Ale jak se říká, konec dobrý, všechno dobrý. Již se těším na setkání na molu ve Zlíně,to bude mnohem lehčí.Hezký den
Alena Várošová
7.9.2016 08:50
Dámy a pánové,díky za recenze,každý si může něco takového vyzkoušet i Vy p. Čepelko s Vaším charizmem i p.Naďa třeba bys se taky vydržela dodívat do konce.Vážená paní Valeriánová, nejenom asi na váš omyl v posuzování tohoto videa jsme právě chtěly s Danuší poukázat. Rády bychom některé "Babky" vyprovokovaly k zamyšlení a třeba i ke změně.Máte pravdu, že tak „trochu nezáživně, smutně“ žije spousta, možná většina žen – pokud tedy myslíte ten život před proměnou – ale NENÍ to jejich volba.To se velice mýlíte
Je to jen bohužel zvyk až stereotyp, který musí tyto ženy v životě trpět.
Také je to daň za prostředí ve kterém některé z nás žijí.
Tyto hodné, přizpůsobivé ženy neznají bohužel nic jiného, možná tak ještě z filmů. Nemají většinou odvahu a ani peníze svojí situaci změnit.
Nejspíše ani nechtějí,nestojí jim to za to na stará kolena něco měnit, neuvědomují si to.
Žila tak jejich babička, matka a nyní ony….mají možná některé z nich sny, ale jen vyjimkám se sen splní.
Za snem se musí totiž jít. Odhodlaně.
Pokud nezačnou třeba se sebou něco dělat, tak zůstanou koulí neustále se zvětšující i se svými slavnými sny v reálu,snít se může nejenom ve filmových pohádkách.
To se to potom většinou takové ublížené"babce"pomlouvá, když vidí nějakou „šik ženu“.
Škoda mluvit, co naděláte..Ach ta závist!!!.
!
Vladka Steinová
7.9.2016 08:10
Dobrý den,obyčejný, malý příběh,taková malinká videonovelka, neobyčejně zpracováno.Jako neherečka se Alenka tohoto úkolu zhostila velmi dobře.Krásná žena a ozdoba tohoto portálu.Nechť se Ti Alenko daří i dále !!!
Hana Rypáčková
6.9.2016 15:02
Jsi Alenko úplná hérečka...Ta zápletka ti sedí...
Hana Šimková
6.9.2016 12:54
Je vidět jak šaty a chování dělají člověka a z Vás Alenko to udělalo člověka opravdu pěkného.
Libor Farský
6.9.2016 10:07
Pohádky s humorným zdánlivě skrytým motivem jsem vždy miloval nejvíc. Natož při skvělém hereckém obsazení a nápadité režisérce.
Lenka Hudečková
6.9.2016 08:28
Mně se film moc líbíl, Alence to sluší vždy, snad i kdyby na sobě měla pytel...a ta proměna z babičky na krásnou ženu-babičku, paráda...Hezky i zahrané...:-) ♥
Elena Valeriánová
6.9.2016 07:36
Chtěla jsem svým momentem vyjádřit, že se mi líbil herecký výkon p. Várošové před proměnou. To jen aby nebyla mýlka.
Ladislav Vesecký
6.9.2016 05:57
Paní Aleno, smekám za odvahu.Velmi pěkné. Žádnou kritiku si to nezaslouží.
Elena Valeriánová
5.9.2016 22:19
Je spousta žen, které tak žijí. A je to jejich volba. Herecký výkon muže byl přesvědčivý, ale mně se líbila i p. Várošová, zvlášť před tou "proměnou". Jen jsem s musela smát, chybička se vloudila, "babka" měla na noze kokem kotníku zlatý řetízek, teda pokud jsem na tabletu dobře viděla. To je stejné jako když v indiánce ve srubu zapomenou filmaři třeba vypínač.
Načíst starší příspěvky