Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Zdenka Jírová
5.9.2016 21:49
Je to hezká pohádka. Žádná žena by ale neměla dopustit, aby se stala služkou svého muže. Také jsem to řešila. A kategoricky.
Naděžda Špásová
5.9.2016 19:02
Vydržela jsem to do konce, protože to točila amatérská filmařka pí Kubátová, kterou zná dobře můj muž. Herecký výkon Aleny hodnotit nebudu.
Helenka Vambleki
5.9.2016 18:47
Filmeček se opravdu povedl a může být inspirací pro mnohé ženy v zástěrách, sešmajdaných pantoflích, s neupravenými vlasy, nehty...Ženy by se měly o sebe starat do posledních dnů. A že to jde, dokazuje nejen Alena zde, hezkých a upravených "babek" máme na íčku spoustu.
Oldřich Čepelka
5.9.2016 18:36
Cením si snahy všech, ale bohužel dámy, mi to přijde nepravděpodobné, nelogické, pro ženu je snadné udělat to jinak, pokud náhodou nemá líného, depresivního nebo agresivního muže (od těch musí naopak utéci co nejdřív, protože ty ona nepředělá). Schematické, za scénář bych dal ***, zpracování ale ***** a herecký výkon hlavně toho muže byl taky výborný. - Teď jsem si tady způsobil těžkou havárii, trefujte se do křižovaného. Ale neumím jít vždy s proudem, tak pardóóón.
Lidmila Nejedlá
5.9.2016 18:28
Mně se to líbí. To není jen Alenina představa, ona tak skutečně žije. Že, Alenko?! Inspirativní je ta přeměna babky v pěknou ženu.
Jana Šenbergerová
5.9.2016 18:16
Pěkné, ale opravdu spíše pohádkové. Pro ženy určitě inspirativní, u mužů bych to tak růžově neviděla. Nicméně šťastná každá, která (by) to zažila.
Zuzana Pivcová
5.9.2016 16:37
Je to pohádka, ale dojemná, krásně a docela přesvědčivě zahraná, a věřím, že hlavně u žen bude mít úspěch a třeba některou i maličko inspiruje. :-)