První rande přes internet
FOTO: archiv autora

První rande přes internet

15. 9. 2016
Můj příběh vztahy a sex
Hodnocení:
(5 b. / 16 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Iv Lady
Mě by spíš zajímalo čím Vás tedy tato žena předtím zaujala, něco to muselo být, když jste si ji vybral a šel s ní na schůzku, nebo byla jediná, která napsala ?
Eva Mužíková
Viděla jsem to, jako bych tam seděla s Vámi... pobavila jsem se, jen tak dál
Anna Čípová
Vtipné a čtivé. Díky a už se těším na pokračování.
Zdenka Jírová
Bylo to napínavé. Čekám na další příběhy.
Helenka Vambleki
Taky se tu uchechtávám, k tomu si představím živého Romču a jako bych ho slyšela. Rovněž mám podobné zkušenosti, ale ještě postaru, v době seznamovaní na inzeráty, dokud k nám to seznamování on-line přes Net ještě nedorazilo. Romčo piš, vypadá to na dlouhý seriál :-)
Eva Balúchová
Bavila jsem se. :-)
Jitka Valachovičová
Romčo, moc pěkné, čtivé, ze života a ještě e člověk zasměje---tak jen tak dál a hlavně, že je ten zlatý bonus*****♥
Roman Procházka
Dívenky netové, a to je odvárek toho co jsem při setkání přes net a seznamky zažil. Počtete si. Ale i díky tomu jsem poznal prima lidi, bezva kamarády, a jako zlatý bonus za vše Helenku a vás.
Helena Votíková
Jé holky, já nejsem záchranář.. :-)). To namíchal život :-)
Jana Šenbergerová
:-) :-) :-) Nebýt těch seznamovacích "malérů", přišli bychom o parádní počteníčko. Dík!

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden

Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

20%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

19%