Ilustrační foto: autorka
Tancovačka
18. 9. 2016
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Marie Seitlová
19.9.2016 14:18
Krásný příběh se smutným koncem. Ale život musí jít dál a nyní máte radost z dětí. Vím jak je to těžké, zasloužila by jste si hvězdiček více.
Dagmar Tatoušková
19.9.2016 12:19
Ráda bych ze srdce poděkovala všem, kteří ohodnotili můj příspěvek. A také za slova pochopení. Musím se přiznat, že mne mnohdy vaše slova dojala. Děkuji.
Alena Vávrová
19.9.2016 11:18
Ahoj Dášo, jsem ráda, že jsem Tě poznala i osobně. Píšeš opravdu moc hezky a Tvůj osobní příběh je krásný, byť smutný. Dík, že jsi dala nahlédnout...
Dagmar Bartušková
19.9.2016 04:09
Pěkný příběh se smutným koncem, ale to nese život. Jsou tady děti, i když už dávno dospělé, a ty to vše vynahradí.
Zdenka Jírová
19.9.2016 00:19
To je příběh jak z Červené knihovny . se šťastným koncem, který bývá jen málokdy. Jsem ráda, že jste prožila krásná léta s tak dobrým mužem.
Eva Balúchová
18.9.2016 21:22
Dáši,děkuji,že jsi se s náma podělila o své vzpomínky.Cesta lesem musel být horor,měla bych stejné myšlenky.
Alena Tollarová
18.9.2016 19:20
Když jsem Váš příběh četla, říkala jsem si, že je škoda, že se neobjevil v soutěži, ve které se podle čtenářského námětu natočil krátký filmík. Ale jak spěl ke svému konci, bylo mi jasné, že by musel skončit dřív než ten Váš příběh skutečný. Osud ho napsal sám ...
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA